Süleyman ÇAĞAN
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
blgisayar modeli alayımMerhaba, benim bir sorum olacak ben BIOS güncelleme kararı aldım ve işletim bigilerimi yazınca burası çıktı. Ama benim bilgisayar Windows 10, 64 Bit burada da o seçenek yok bunu nasıl halledebilirim ya da sorun olur mu?
blgisayar modeli alayım
Bu arada sistemi Windows 7' den Windows 10 pro'ya çıkardım.tamam biraz bekleteceğim
tamamdırBu arada sistemi Windows 7' den Windows 10 pro'ya çıkardım.
hocam özelden yazdım bakarmısınız?Bu arada sistemi Windows 7' den Windows 10 pro'ya çıkardım.
yok o işe yaramıyorŞu olabilir sistem modeli 20017 yazıyor.
hocam var ama w10 64 değil sizin bulduklarınızdan bir onları deneyin isterseniz en güncel olanı zaten pc niz mbr mışŞu olabilir sistem modeli 20017 yazıyor.
Rahmetli 14 yıllık deniyelim bakalım.yok o işe yaramıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam var ama w10 64 değil sizin bulduklarınızdan bir onları deneyin isterseniz en güncel olanı zaten pc niz mbr mış
hocam ama şunu deneyin https://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads and Drivers/Y550/win 7/15CN35WW.txtRahmetli 14 yıllık deniyelim bakalım.
hocam ama şunu deneyin https://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads and Drivers/Y550/win 7/15CN35WW.txt
Ekli dosyayı görüntüle 144599
şu en baştaki dosyayı deneyin
hocam birde bunu deneyin https://download.lenovo.com/UserFil...nd Drivers/Y550/win 7/15CN35WW(V2.08_x64).exeMesaj otomatik birleştirildi:
Bu dosya çıkıyyor indirme seçeneği yok ?
Alttakini indirdiğimde instal dediğimde böyle biyer çıkıyor napacağım burada ?hocam bu bendede çıktı nedenini anlamadım bekleyin lütfen çevireyim
hocam birde bunu deneyin https://download.lenovo.com/UserFiles/Driver/en/Downloads and Drivers/Y550/win 7/15CN35WW(V2.08_x64).exe
flash bios deyinAlttakini indirdiğimde instal dediğimde böyle biyer çıkıyor napacağım burada ?
eğer sorun olursa telefona geçin yazınAlttakini indirdiğimde instal dediğimde böyle biyer çıkıyor napacağım burada ?
flash mı takıyım şimdi onamı yollıcamflash bios deyin
eğer sorun olursa telefona geçin yazın
hayır hocam birşey takmayın ekrandan direkt olarak flash bios tuşuna basınflash mı takıyım şimdi onamı yollıcam
Böyle hata verdi ?hayır hocam birşey takmayın ekrandan direkt olarak flash bios tuşuna basın
hocam şarj aleti takıp tekrar deneyinBöyle hata verdi ?
Baştan sorıyım şimdi direk bilgisayar kapanacak biosa girip tool dan dosyayımı indirecem ?hocam şarj aleti takıp tekrar deneyin
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmiş idiBaştan sorıyım şimdi direk bilgisayar kapanacak biosa girip tool dan dosyayımı indirecem ?
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmişidi
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmiş idi
çok uzun sürmedi
Sorun oluşmadı dimi bide kusura bakmayın zamanınızı alıyor olabilirim ama biraz korkuyom tek bilgisayarım var bidaha alamayabilirim.hocam sorun oluşur ise bana başka bir cihazınız üzerinden yazabilirsiniz bu konudan
ya bende çok güvenemedim eğer illa yapacağım diyor isen yarın rahat kafa bir format usbsi hazırla dosyalarını bir usbye yedekle sonra biosunu güzelce yap olmaz ise sıfırla yedeklerini geri alSorun oluşmadı dimi bide kusura bakmayın zamanınızı alıyor olabilirim ama biraz korkuyom tek bilgisayarım var bidaha alamayabilirim.
Bu arada bigisayarın içindeki dosyalar silinirmi? içinde önemli dosyalar var. Sorun oluşur mu?ya bende çok güvenemedim eğer illa yapacağım diyor isen yarın rahat kafa bir format usbsi hazırla dosyalarını bir usbye yedekle sonra biosunu güzelce yap olmaz ise sıfırla yedeklerini geri al
eğer pc güzelce yapabilir ise silinmez ama sorun oluşursa diye önlem al az önce yazdığım gibi frmt usb hazırla yarın dosyalarını usbye yedekle sonra biosu dene ardından sorun oluşur ise frmatla yedeklerini geri yükle en doğrusu buBu arada bigisayarın içindeki dosyalar silinirmi? içinde önemli dosyalar var. Sorun oluşur mu?
Bana özenle destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.Herşey için tekrardan teşekkür ederim.İyi akşamlar yarın yüklerim rahat kafaylaeğer pc güzelce yapabilir ise silinmez ama sorun oluşursa diye önlem al az önce yazdığım gibi frmt usb hazırla yarın dosyalarını usbye yedekle sonra biosu dene ardından sorun oluşur ise frmatla yedeklerini geri yükle en doğrusu bu
Ben teşekkür ederim nedemek forumun amacı bu sizede iyi akşamlarBana özenle destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.Herşey için tekrardan teşekkür ederim.İyi akşamlar yarın yüklerim rahat kafayla![]()