Windows 10 BIOS sorunu

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, benim bir sorum olacak ben BIOS güncelleme kararı aldım ve işletim bigilerimi yazınca burası çıktı. Ama benim bilgisayar Windows 10, 64 Bit burada da o seçenek yok bunu nasıl halledebilirim ya da sorun olur mu?

Ekli dosyalar

• bios.png
    bios.png
    179.6 KB · Görüntüleme: 154
Reaksiyon puanı
6
tamam biraz bekleteceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam laptop ise hani numaraları olur ya şöyle mesela hp-r280nt bu numarayı burada bulamadım eğer bu numarayı söylerseniz daha rahat bulurum çünki kartınızı yazdığımda çıkmıyor biosunuz

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Anakart modeli Nvidia GeForce G210M dediğiniz şeyi bulamadım

Reaksiyon puanı
6

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ekli dosyalar

• bios 2.png
    bios 2.png
    234 KB · Görüntüleme: 110
Reaksiyon puanı
6

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Ekli dosyalar

• indir.png
    indir.png
    123.1 KB · Görüntüleme: 111
Reaksiyon puanı
6
Reaksiyon puanı
6
Baştan sorıyım şimdi direk bilgisayar kapanacak biosa girip tool dan dosyayımı indirecem ?
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmiş idi

çok uzun sürmedi

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmişidi
yani bende herşeyi kendi yaptı hocam bende olanlar şunlar hocam pc dondu fanlar son hıza geçti kapandı birşeyler yaptı kendi kendine ben hiçbirşey yapmadım açıldığında herşey bitmiş idi

çok uzun sürmedi

bitti derken bilgisayar mı öldü ( biraz tırsıyom :D ) sizdemi bu şekil yaptınız ve güncellendimi ?

Reaksiyon puanı
6
hocam sorun oluşur ise bana başka bir cihazınız üzerinden yazabilirsiniz bu konudan

Reaksiyon puanı
6
Sorun oluşmadı dimi bide kusura bakmayın zamanınızı alıyor olabilirim ama biraz korkuyom tek bilgisayarım var bidaha alamayabilirim.
ya bende çok güvenemedim eğer illa yapacağım diyor isen yarın rahat kafa bir format usbsi hazırla dosyalarını bir usbye yedekle sonra biosunu güzelce yap olmaz ise sıfırla yedeklerini geri al

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
ya bende çok güvenemedim eğer illa yapacağım diyor isen yarın rahat kafa bir format usbsi hazırla dosyalarını bir usbye yedekle sonra biosunu güzelce yap olmaz ise sıfırla yedeklerini geri al
Bu arada bigisayarın içindeki dosyalar silinirmi? içinde önemli dosyalar var. Sorun oluşur mu?

Reaksiyon puanı
6
Bu arada bigisayarın içindeki dosyalar silinirmi? içinde önemli dosyalar var. Sorun oluşur mu?
eğer pc güzelce yapabilir ise silinmez ama sorun oluşursa diye önlem al az önce yazdığım gibi frmt usb hazırla yarın dosyalarını usbye yedekle sonra biosu dene ardından sorun oluşur ise frmatla yedeklerini geri yükle en doğrusu bu

ve eğer frmt sonrası sorun oluşursa haber verebilirsin format gerekir ise tabii

Süleyman ÇAĞAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
eğer pc güzelce yapabilir ise silinmez ama sorun oluşursa diye önlem al az önce yazdığım gibi frmt usb hazırla yarın dosyalarını usbye yedekle sonra biosu dene ardından sorun oluşur ise frmatla yedeklerini geri yükle en doğrusu bu
Bana özenle destek olduğunuz için çok teşekkür ederim.Herşey için tekrardan teşekkür ederim.İyi akşamlar yarın yüklerim rahat kafayla :)