Windows 10 başlat menüsü/görev çubuğu/windows edge açılmama sorunu yardım

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bundan yaklaşık 1 ay önce Windows 8.1'imi microsoft üzerinden Windows 10'a yükselttim, bi süre sorunsuz kullandım ama artık başlat menüsüne tıkladığımda açılmıyor, tarayıcı olan Edge kayboldu, sağ alt taraftaki Wi-Fi olsun saat olsun bildirim çubuğu falan hiç biri tepki vermiyor. Bunun çözümü var mıdır?

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yükseltme yaptıysan hiç uğraşma yeniden baştan temiz kurulum yap.. Yükksetme yaptığın için lisansın ölmez sorunsuz temiz kurulum yapabilirsin.. Kurulum esnasında lisans anahtarı isterse sonra aktifleştireceğim gibi bi seçenek çıkacaktır. Oraya tıklayarak atlayabilirsin..

İkincisi istersen temiz kurulum yapmayıp eski W.8.1 olan işletm sistemine sistem üzerinden geri dönüş yapabilirsin..

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Forum'a göz attığımda bu konuyu gördüm, bire bir uyguladım, önce yapmaya başladı ama sonradan kırmızı yazılar geldi Error şeklinde, olmadı anlayacağınız.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yükseltme yaptıysan hiç uğraşma yeniden baştan temiz kurulum yap.. Yükksetme yaptığın için lisansın ölmez sorunsuz temiz kurulum yapabilirsin.. Kurulum esnasında lisans anahtarı isterse sonra aktifleştireceğim gibi bi seçenek çıkacaktır. Oraya tıklayarak atlayabilirsin..

İkincisi istersen temiz kurulum yapmayıp eski W.8.1 olan işletm sistemine sistem üzerinden geri dönüş yapabilirsin..

Öncelikle temiz kurulum nasıl yapılır aşağı yukarı biliyorum iso ile yapacağım, ancak bilgisayarımdaki, özellikle D sürücüsündeki dosyalarım siliniyor muydu bunu hatırlamıyorum, bu konuda bilgi vermenizi rica edeceğim.

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=284848]scofield3599[/MENTION] D sürücüsü kesinlikle etkilenmez.. Ayrıca yükseltme yaptığın için w10 u kurduğunda otomatik internet üzerinden etkinleşmiş olacak.. Ama temiz kurulum yaparsan eski w 8.1 işletim sistemine dönemeyeceğini sanıyorum.

Bide önemli nokta şu var w10 un hangi versiyonu kuruluysa aynen onu kurmalısın mesela atıyorum.. W 10 pro x64 şuanki buysa aynısını kurmalısın..

scofield3599

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@scofield3599 D sürücüsü kesinlikle etkilenmez.. Ayrıca yükseltme yaptığın için w10 u kurduğunda otomatik internet üzerinden etkinleşmiş olacak.. Ama temiz kurulum yaparsan eski w 8.1 işletim sistemine dönemeyeceğini sanıyorum.

Bide önemli nokta şu var w10 un hangi versiyonu kuruluysa aynen onu kurmalısın mesela atıyorum.. W 10 pro x64 şuanki buysa aynısını kurmalısın..

Windows 10 Pro var, Windows 10 Home'u indirmiştim kurmadan bi bakayım dedim yazdığınızı gördüm, tekrar indiricem Pro'yu :) Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.