- Reaksiyon puanı
- 16,126
vista-10-linux mint ve 8.1 var(bir ara kurucam...)...Onu kullanın o zaman.
vista-10-linux mint ve 8.1 var(bir ara kurucam...)...Onu kullanın o zaman.
Başkan mesaj boş görünüyor bende?
o ne ki? ne işe yarar?Ghostery eklentisi engelliyormuş![]()
ne zaman geliyor?
RAM boyutun 8GB ve üzeriyse sanal belleği kapat. Sanal bellek, diske çok yüklenince oluyormuş sanırım. Sanal belleği kapatırsan işlemler sadece RAM üzerinde yapılır. Hdd kullanmaz ve daha hızlı olur.Yüksek disk kullanımının sebebi ne olabilir?
10 dakika önce %100'e çıktı. Şimdi değişken bir şekilde devam ediyor.
![]()
![]()
Cevap için teşekkürler. Bir daha sorun olmadı.RAM boyutun 8GB ve üzeriyse sanal belleği kapat. Sanal bellek, diske çok yüklenince oluyormuş sanırım. Sanal belleği kapatırsan işlemler sadece RAM üzerinde yapılır. Hdd kullanmaz ve daha hızlı olur.
Valla ben 10 kullaniyorum laptopumda pek iyi degil 2.6 ghz islemcisi var 2 oyun ayni anda acik oynuyorum .Bitmek bilmeden artan hatalardan dolayı windows 8 'e geri geçmiş bulunmaktayım.![]()
O konuda sıkıntı yok fps falan güzel sonuçlar alıyorum açık alanda daha iyi fps alınıyor ama küçük saçma sorunlar vardı saat sorunu cs go tam ekran olmuyordu program kullanıyordum o en büyük sebeplerden en son karar almamı sağlayan da fotoğraflar, çalıştır falan çalışmıyordu fixleme yöntemini bile ayrıca fixlemek gerekiyordu yükleltme yaparak kurunca Türkçe temiz kurulum yapınca ingilizce kuruluyordu gerçi o sıkıntı değil ama bunlar göze batan şeyler özellikle cs go sorunu.Valla ben 10 kullaniyorum laptopumda pek iyi degil 2.6 ghz islemcisi var 2 oyun ayni anda acik oynuyorum .
4S ve LOL
Bende son format attığım tarih var. 19.04.2016beyler sistem yükleme zamanını acaba sürüm numarasına göre mi veriyor, ben windows 10 çıktıktan bir gün sonra yükledim yani 30 temmuz yükleme zamanım, 14 kasım olarak gösteriyor, siz de bi kendi zamanınızı kontrol eder misiniz?
cmdye systeminfo yazın orada çıkar
Sen daha yeni kurmuşsun, 10586 yapısı üzerine yapı çıkmadığı için normal. 10240 iken kuran varsa bir de o denesin. 10240 iken kurduğu tarihi mi gösterecek yoksa 10586'ya güncellediği tarihi mi gösterecek merak ettim.Bende son format attığım tarih var. 19.04.2016
Aynen beni de kendimden şüphelendirdi acaba format mı attım diye ama yok atmamışım 30 Temmuzda yükledim ben de.13 Kasım gözüküyor. Aradaki bir update tarihi bozmuş. :-(
Eylül başı yükleme yaptım yoksa ben.
Benzer sıkıntıyı bir süre yaşadım ama sorun modemden kaynaklıymış kanalı değiştirince sorun ortadan kalktı.Arkadaşlar son günlerde wifi ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Bir anda tarayıcı internete bağlanmaz oluyor. Sağ alttan wifi'yi kapatıp açınca düzeliyor. Sorunun nedenini tam anlayamamakla birlikte win 10'a bahane buluyorum.
Varmı benzer sıkıntı yaşan win 10'da..
ne marka,model o pc? 64bit kurmaları gerekiyordu.Windows 10 pro 1511 kurulu 32 bit, ayni surumun 64 bit olanını nereden indirebilirim. Orijinal oynamamış yazılım olarak.
Tamam Windows yükseltmeden başka pc için seçtim indiriyor.ne marka,model o pc? 64bit kurmaları gerekiyordu.
Windows 10 ISO
burdan 64bit olanı indirebilirsin.
http://software-download.microsoft....1467405665&h=38fc3989b7323eb3ff3b52899963e3f5
link işe yaramadı? pc ne?Tamam Windows yükseltmeden başka pc için seçtim indiriyor.