the grudge
Profesör
edge = fiyasko... 4. millenium faciasının fiyaskosunu ben devreden çıkarttım... kimseye tavsiye etmem...chrome sayfa gecisleri cok kasiyor edge gibi daha rahat bir tarayici varken chrome hayatta kullanmam
edge = fiyasko... 4. millenium faciasının fiyaskosunu ben devreden çıkarttım... kimseye tavsiye etmem...chrome sayfa gecisleri cok kasiyor edge gibi daha rahat bir tarayici varken chrome hayatta kullanmam
Sence...edge resmen internet explorer yapan ekibin yaptığı şey... bence kullanışsız...
linux mint ile kurtar:windowsun icine ettim sanirim fabrika ayarlari calisir gibime geliyor ama resimleri nasil kurtaricam ? ikiye bolmustum diski ama format olunca eski haline doner ?
malesef pc surekli kapanip aciliyor biosa girebiliyorum sadece, vista format cdsi var ama format ekrani gelmiyorFabrika ayarlarına geri yüklerken 2 seçenek sunar. Birinde sadece sistemi sıfırlar, diğerinde her şeyi siler. Sen sadece sistem sıfırlamayı seçeceksin. Sadece kurduğun programlar silinecek ve yaptığın ayarlar eski haline dönecek.
sadece biosa girebiliyorum toshiba yazisinda bekleyip yeniden baslatiyorFabrika ayarlarını geri yükle ekranı artık gelmiyor mu?
Bios uefi olduğu için öyle isoyu dvdye yazıp kuramazsin. Uefi kurulum diski gerekli.burasi geliyor yine kapanip aciliyor![]()
en uste koymustum ama birdaha deniyeyimBios'tan yükleme sırasında en başa dvd-rom'u koyup format dvd'sini de bilgisayara takarak başlatırsan format ekranı gelmesi gerekir. Ancak windows vista yerine windows 7 olursa daha iyi olur. Vista'da veri kurtarma modu yoktu yanlış hatırlamıyorsam.
onu nasil yapicagim peki ?Bios uefi olduğu için öyle isoyu dvdye yazıp kuramazsin. Uefi kurulum diski gerekli.
Rufus yaz araştıronu nasil yapicagim peki ?
daha once yapmistim rufusu telefona yukleyebilir miyim peki ? sd karta atsam ?Rufus yaz araştır![]()
Bölüm 4 boş görünüyor zaten. Orayı biçimlendir ve sistemi oraya yükle.![]()
Oh be !! Sonunda korumayi kaldirdim ve cdyi gordu.Ama simdide boyle birsey diyor.Benim telefonda sd kart var.Ona rufus kurabilir miyim ? Sonra pcye baglasam olur mu ?
gpt hatasi veriyor. bir sitede bolum 5 ide sil demisti o zaman olur mu ?Bölüm 4 boş görünüyor zaten. Orayı biçimlendir ve sistemi oraya yükle.
laptop oldugu icin o zaman olmaz clean yapip gpt ye cevireyim o zaman umarim olurBölüm 5'i silersen her şey gider. Kurtarmak istiyorsan hdd'i söküp başka bilgisayara bağlayıp içindekileri alman gerekiyor.