- Reaksiyon puanı
- 16,126
müzik çalarken duruyor da...
Uykuda bilgisayar indirme yapabiliyor mu hocam ben sadece ekran kapansın istiyorum
Sagolasin yaptım bunu ama sadece ekran kapanmasınin da bir yolu olsaydı keşkeuykuda genelde wifiyi kesiyor alt resimdeki ayarı yapman gerek başka yolu yok sadece ekran koruyucuyu açarsın öyle durur.
~Ekli dosyayı görüntüle 13512
Kapak kapatılınca ne olacağını seçme bölümü var güç ayarlarında. Orada kapak kapatılınca hiç bir şey yapma seçersen kapağı kapatınca ekran kapanır ama pc açık kalır ve indirme işini yapar.Sagolasin yaptım bunu ama sadece ekran kapanmasınin da bir yolu olsaydı keşke
Hocam onu bulamadim varsa screenshot atarmisiniz yeriniKapak kapatılınca ne olacağını seçme bölümü var güç ayarlarında. Orada kapak kapatılınca hiç bir şey yapma seçersen kapağı kapatınca ekran kapanır ama pc açık kalır ve indirme işini yapar.
Hocam onu bulamadim varsa screenshot atarmisiniz yerini
Sağolun yaptım bu ayari halloldu galiba
Önemli değil.Sağolun yaptım bu ayari halloldu galiba
Nereden kontrol ediyorduk sürümüwindows 10 yapı kaç? şuan 10547 oldu.
Nereden kontrol ediyorduk sürümü
Laptopta nerede onu merak ediyorummasaüstünde sağ alt köşede, cmd'de yazar.
![]()
Driverların eski oldugunu dusunuyosan "Driver Pack Solution" ayrıca bu program bazı gerekli programlarıda oneriyor istersen yukluyon. CCleanner, ASC hep PC temiz olsun diyosan ben 2 sini kullaniyon ama Tune up da guzel . Antivirus programı hep gereksizdir bana göre 😛Dostlar ne yukleyeyim ya aldim bilgisayar bombos duruyor.
Geforce exp
Steam
Lol
Emsisoft antivirus yukledim.
Baska sizler neler oneriyorsunuz yararli programlar vs var mi kullandiginiz?
Bitdefender yasal 6 aylığı kur gitsin. Zaten bilgisayarın güçlü hakkıyla kullan Antivirus' unu. Bitdefender Panda gibi pop up vs açmadığını demişti free antivirus ile. Bu denemede de açmaz bence.Dostlar ne yukleyeyim ya aldim bilgisayar bombos duruyor.
Geforce exp
Steam
Lol
Dostlar ne yukleyeyim ya aldim bilgisayar bombos duruyor.
Geforce exp
Steam
Lol
Eski sistemden mi kalma, baştan mı kurdunuz? Ben kuramadım, bi anlatsanız.Bende kurulu sıkıntı yok hocam![]()
![]()
bu 10547 ne diyor?