windows 10 da defender ı devre dışı bırakıyorum ama pc yeniden başlattığımda tekrardan aktif hale geliyor.
kalıcı olarak nasıl devre dışı kalır.
Hizmetler' de Windows Defender hizmeti var. Ordan devre dışı bırakmayı denedin mi ?
windows 10 da defender ı devre dışı bırakıyorum ama pc yeniden başlattığımda tekrardan aktif hale geliyor.
kalıcı olarak nasıl devre dışı kalır.
hizmetlerden kapatmadım. evde bide onu deneyeyim. denetim masası altındaki defender kısmından kapattım olmamıştı. aklıma hizmetler kısmı gelmedi teşekkürler bi deneyeyim yazarım sonucu.Hizmetler' de Windows Defender hizmeti var. Ordan devre dışı bırakmayı denedin mi ?
Mağazada yoksa bunu ekleyemezsiniz.Ikinci olarak Windows Store de " Home - Apps - Games " bölümleri mevcut Dizi-Film bölümü yok. Bunu nasil ekleyebilirim?
O zaman Windows Update'i başlatın.Fakat Almanya da yasadigimdan dolayim güncellemeleri kapattim bundan dolayi Windows Store den uygulama indiremiyorum. 0x00070422 hatasi aliyorum ne yapabilirim?
Mağazada yoksa bunu ekleyemezsiniz.
O zaman Windows Update'i başlatın.
???o zaman Linux Mint 18.2 kur...
Windows Store de " Home - Apps - Games " bölümleri mevcut Dizi-Film bölümü yok. Bunu nasil ekleyebilirim?
Forumdaki @Kadima 'dan 50TL'ye Windows 10 lisansı alabilirsiniz.iyi günler freedos laptop alıyorumda 400 lira vermeden windows 10 işini nasıl halledebilirim ve sağlıklı olur mu?
Flash'a yazdır sonra bios ekranına gir ve boot et kurulumunu yap.iyi günler freedos laptop alıyorumda 400 lira vermeden windows 10 işini nasıl halledebilirim ve sağlıklı olur mu?
Ben Telemetry'i kapatmak için bir kaç şey yapmıştım bat dosyasından tutun programlara kadar. Şimdi yaptığım şeyler bir şeye yaramıyor mu?Windows 10 kişisel bilgi toplamanın suyunu çıkarmış.
Herşeyi kapatsanız bile masaüstünüzden png resimler çekip Windows serverına gönderiyormuş.
Önceden Windows 7 Home Premium kullanıyordum. Windows 10'a yükseltmenin ücretsiz olduğu zamanlarda ilk başlarda ben işletim sistemini Windows 10'a yükseltmedim. Ama daha sonrasında Windows 10'a yükselttim ve şu an Windows 10 kullanıyorum. Aslında bir kaç ay önce Windows 7 Home Premium yüklemiştim ve bir süre Windows 7 kullandım. Mavi ekran hatası veriyordu. Bu sorunum hakkında yani mavi ekran hatası hakkında SDN dahil olmak üzere bir kaç forumda daha konu açmıştım. Daha sonra format atıp Windows 10 yükledim. Şu an Allah'a çok şükür mavi ekran hatası vermiyor. Windows 10 görsellik açısından bence Windows 7'den güzel. Ama bu casusluk olayı da önemsenmeyecek bir konu değil bence. Ben hem host dosyasından bazı şeyleri engelledim, hem Windows Privacy Tweaker adlı programı hem de SpybotAntiBeacon adlı programı kullandım. İnşaAllah işe yaramıştır.Windows 7'de bu tarz bir spying işlemi yok.
Zaten bu tarz bir spying işlemi için kerneli bile modifiye etmek gerekebilir.
Yaptığınız şeyler bir işe yaramıyordur çünkü böyle bir kişisel bilgi toplamanın olduğu dahi birkaç gün önce gün yüzüne çıktı.
İleride çeşitle programlarla giderilebilir zaten Windows'taki yüzlerce açığı bu tarz programlar gideriyor ama benim anladığım kadarıyla 3. şahıs programları bu tür açıkları kapatsa bile Microsoft yeni bir delik oymaya devam edecek.
Acaba nereye kadar böyle sürecek versin Linux'a destek ortak kazansın.