Adware bulaşmış Malwarebytes kurup tarama yapın.Windows 10 Pro kullanıyorum, bilgisayarı açtığımda kendi kendine reklam açılıyor kayıt defterinden siliyorum 2-3 gün sonra tekrar geliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Malwarebytes indirin, sorunu kökten çözecektir.Windows 10 Pro kullanıyorum, bilgisayarı açtığımda kendi kendine reklam açılıyor kayıt defterinden siliyorum 2-3 gün sonra tekrar geliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Malwarebytes ile tam tarama yapın tamamdırWindows 10 Pro kullanıyorum, bilgisayarı açtığımda kendi kendine reklam açılıyor kayıt defterinden siliyorum 2-3 gün sonra tekrar geliyor. Bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
Niye herkes malwarebytes öneriyor ? bir Allah'ın kulu çıkıp başka bir şey önermiyor ? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.Malwarebytes indirin, sorunu kökten çözecektir.
Çünkü ortada virüs bırakmıyor ve hafif biir antivirüsNiye herkes malwarebytes öneriyor ? bir Allah'ın kulu çıkıp başka bir şey önermiyor ? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Çünkü diğer antivirüs programlarına göre hem daha iyi çalışıyor hemde bazı kullanıcıların verilerini satan ve düzgün virüs tespit edemeyen programlardan çok daha iyi çalışıyor ve virüsleri güzel algılıyor.Niye herkes malwarebytes öneriyor ? bir Allah'ın kulu çıkıp başka bir şey önermiyor ? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.
İyiymiş teşekkür ederim.Çünkü diğer antivirüs programlarına göre hem daha iyi çalışıyor hemde bazı kullanıcıların verilerini satan ve düzgün virüs tespit edemeyen programlardan çok daha iyi çalışıyor ve virüsleri güzel algılıyor.
Hafif değil, bilgisayarı çok yoruyor. Ancak virüs teşhisi konusunda üstüne tanımam.Çünkü ortada virüs bırakmıyor ve hafif biir antivirüs
diğer antivirüslerin kaldıramadığını malwarebytes kaldırmıştı bende. ağır programmı bilmem. hafif bir bilgisayara malwarebytes indiriyorlarsa bir kere tam tarama yapıp silebilirler.Niye herkes malwarebytes öneriyor ? bir Allah'ın kulu çıkıp başka bir şey önermiyor ? Merakımdan soruyorum yanlış anlaşılmasın.
Teşekkürler tam 13 tane virüs buldu.Adware bulaşmış Malwarebytes kurup tarama yapın.
bulduktan sonra sorun düzeldi demiTeşekkürler tam 13 tane virüs buldu.
Çünkü ortada virüs bırakmıyor ve hafif biir antivirüs
Malwarebytes bir Anti-Malware yazılımıÇünkü diğer antivirüs programlarına göre hem daha iyi çalışıyor hemde bazı kullanıcıların verilerini satan ve düzgün virüs tespit edemeyen programlardan çok daha iyi çalışıyor ve virüsleri güzel algılıyor.
Güzel hortlattınız.adwcleaner ile sistemini tarat.
hayır malesef çareyi sıfırlamakla buldumbulduktan sonra sorun düzeldi demi