Hocam Insider'a girdiniz mi?Şuan 20H2 sürümündeyim. Diğer bilgisayarlara hep 21H1 gelmiş.
İnsidere ayarlardan aktif et sende geçŞuan 20H2 sürümündeyim. Diğer bilgisayarlara hep 21H1 gelmiş.
Evet ama girer gimez pc güncellenecek ve sana teklif sunacak insider seviyesi ile alakalı en iyisi 2. Plan bana göreHayır. Insider'a geçtikten sonra Windows'u sıkıntısız kullanacak mıyım?
Sıkıntısız meselesini anlamadım fakat Insider'a geçerseniz 21H1 gelir.Hayır. Insider'a geçtikten sonra Windows'u sıkıntısız kullanacak mıyım?
reis onu nereden açıyoruz ? Ve yeniden başlatma vs. yapıyor mu ?İnsidere ayarlardan aktif et sende geç![]()
Ben doğrusunu diyeyim her pc yi açınca güncelleme yapıyor ve ben bilgisayara bakınca fark görmüyorumSıkıntısız meselesini anlamadım fakat Insider'a geçerseniz 21H1 gelir.
Ayarlardan insider yaz aramaya, aktif et , güncelleme yapacak ve yeniden başlatacakreis onu nereden açıyoruz ? Ve yeniden başlatma vs. yapıyor mu ?
sağ ol reis derslerden sonra yapacağımBen doğrusunu diyeyim her pc yi açınca güncelleme yapıyor ve ben bilgisayara bakınca fark görmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayarlardan insider yaz aramaya, aktif et , güncelleme yapacak ve yeniden başlatacak
gelir hocam üzülmeyin bende gelmesini çok istiyordum bakın 1 gün sonra geldi.Şuan 20H2 sürümündeyim. Diğer bilgisayarlara hep 21H1 gelmiş.
reis onu nereden açıyoruz ? Ve yeniden başlatma vs. yapıyor mu ?
güncellerken sabır lazım 1 saatimi aldı benim.Hayır. Insider'a geçtikten sonra Windows'u sıkıntısız kullanacak mıyım?
eyvallah reis 13.50'de dersler bitecek müsait olunca yapacağımEkli dosyayı görüntüle 150763
En altta güncelleştirme bölümünde ayarlardan ulaşabilirsiniz.
Yanlış bir şey mi söyledim?Ben doğrusunu diyeyim her pc yi açınca güncelleme yapıyor ve ben bilgisayara bakınca fark görmüyorum
Sıkıntı yokYanlış bir şey mi söyledim?
Sizin yaşamadığınız insanların yaşadığı sorunları gideriyorlar. Her güncelleme de illaha görünüm değişecek diye bir şey yok. Yazılımsal olarak hataları gideriyorlar.Ben doğrusunu diyeyim her pc yi açınca güncelleme yapıyor ve ben bilgisayara bakınca fark görmüyorum
Fazla değil benim 30 dkmı aldıgüncellerken sabır lazım 1 saatimi aldı benim.
benimde 13.40 ta.eyvallah reis 13.50'de dersler bitecek müsait olunca yapacağım