Windows 10 2004 pin kaldırma.

alperekenel

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Selamun Aleyküm. Başınıza gelmiştir tahminimce ama bir sürü çözüm denememe rağmen çözemediğim bir sorun. Bilgisayara format atıyordum son sekmede windows hello adı altında pin oluşturmamı istedi fakat atla seçeneğini bulamadım. Sonra kaldırırım diye bir pin girdim fakat kaldıramıyorum. Kaldırmadan rahat etmeyeceğim çözümü bilen varsa ulaşırsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Başlat kısmından Ayarları seçin, açılan pencereden Hesaplar' a gelin, Oturum Açma Seçenekleri kısmında PIN kısmına gelerek Pin' imi unuttum'u seçin, eğer bir yönetici hesabınız varsa şifre isteyecektir. Şifreniz yoksa’da tamam deyip ya da şifremizi girip tamam deyin, en son kısımda ise yeni PIN girmemizi isteyecek. burayı hiç bir şey yazmadan boş bırakın ve direk iptal deyin. Bu şekilde yaparak Pin kalkmış olacaktır.

alperekenel

Asistan
Reaksiyon puanı
55
Başlat kısmından Ayarları seçin, açılan pencereden Hesaplar' a gelin, Oturum Açma Seçenekleri kısmında PIN kısmına gelerek Pin' imi unuttum'u seçin, eğer bir yönetici hesabınız varsa şifre isteyecektir. Şifreniz yoksa’da tamam deyip ya da şifremizi girip tamam deyin, en son kısımda ise yeni PIN girmemizi isteyecek. burayı hiç bir şey yazmadan boş bırakın ve direk iptal deyin. Bu şekilde yaparak Pin kalkmış olacaktır.
Çoğu çözümü denedim dediğini yaptığımda pin ile ilgili bir sorun oluştu lütfen pininizi değiştirin diye masaüstüne atmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

o pin güvenlik için kaldırma pişman olursun.
Bilgisayar açılırken pin istiyor başka olayı yok onuda istemiyorum.

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
o pin sadece açılışta değil çok önemli... chrome da şifrelere bakmayı dene...