• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Windows 10 %100 Cpu Kullanımı

tgykya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba arkadaşlar bu yüzde yüz cpu kullanımı nasıl çözülür format attım yine olmadı ara ara sürekli cpu yüzde yüze çıkıyor nasıl düzelecek ?

adem atakan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
3 gün aralıksız uraştm bu sorun için internetteki her çözümüde denedim olmadı.
Windows updateyi komle devre dışı bırak düzelir.

utkuversus

Rektör
Reaksiyon puanı
13,247
Windows update olmadan windows 10 bir hiç. Boşuna demiyorum windows 10 kullanmayın windows 7 kullanın diye...

tgykya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Windows update olmadan windows 10 bir hiç. Boşuna demiyorum windows 10 kullanmayın windows 7 kullanın diye...

Windows 7 geçilebilir aslında çünkü direxct 12 destekli oyun yok gibi bişi Windows 10 ilerde geçilir . Windows 10 görsel ve stabillik olarak Windows 7 nin yanından bile geçemez

efe77

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Çok yaygın ve genel bir durum. Windows 10 dan kaynaklanıyor. Bir diğer yaygın olan sorun da Diskin % 100 kullanılıyor gibi görünmesi. Görev Yöneticisinde işlemlere tek tek baktığınızda Cpu nun % 100 çalışmadığını görüyorsunuz. Zaten işlemci full çalışsa pc nin aşırı hareretten stop etmesi lazım. Windows 7 8 8.1 de böyle hatalar görmedim. İstersen Microsoft Support bölümünde hatayı türkçe olarak da açıklayabilir ve yardım isteyebilirsiniz.

drivenn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun vardı. PCyi uyku moduna alıp geri uyandırınca düzeliyordu.