Winamp - Jump To File

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
winamph.png

Merhaba arkadaşlar,
Winampın son sürümünü yükleyince her açtığımda yukardaki resimde gösterdiğim "jump to file" denen bişi çıkıyor. Bunu üstüne .mp3 sürükleyip bırakınca hiç bişey olmuyor. Ben ne işe yaradığını henüz çözemedim bunu nasıl kaldırabilirim yada bi işe yararmı? Kullanan varmı ?

cevaplarınız için teşekkürler.:rolleyes:

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
adszddc.png

---------- saat 01:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:18 eklenmişti ----------

Buyur Kardeş Bu Şekilde Senin İçin Niye Bu Kadar Zahmete Girdim Bilmyorum Ama Bu Şekilde ..Saygılar:)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
bu listedndeki şarkıları hafle aramaya yarayan bi araç J ye basarak açılır genelde

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adszddc.png

---------- saat 01:19 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:18 eklenmişti ----------

Buyur Kardeş Bu Şekilde Senin İçin Niye Bu Kadar Zahmete Girdim Bilmyorum Ama Bu Şekilde ..Saygılar:)

Çok teşekkürler . :)
bu listedndeki şarkıları hafle aramaya yarayan bi araç J ye basarak açılır genelde

Ama bu siyah olarak açılan bi işe yaramıyorum. "J" basılarak açılan farklı onu biliyorum

teşekkürler.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bu arada niye çalan şarkıyı karaladın :) ? Özel mi :D Çok merak ettim valla :p

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
adszddc.png

Bu ayarı yapmama rağmen gene aynı ilk düzeldi gibi oldu ama gene aynı :(:(

tahmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ewet şarkıyı karalamasan da benki hitt olurdu bencede

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Winamp'ın 5.57 sürümünde bendede aynı. Sadece Winamp sistem tepesinden veya simge durumunda iken kapatıldığında oluyor. Sanırım 5.57 sürümünün hatası olmalı. Winamp penceresi ekranda iken kapatıldığında bende böyle bişey olmuyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Winampta jump to ile birden fazla parçayı sıraya koyabilirsiniz. Biri bittiğinde otomatikikinci başlayacaktır. Bunu yapmak için istediğiniz şarkının üzerinde iken Q harfine bastiğinizda şarkı listeye eklenecektir. Henüz denemedim ama büyük ihtimalle bu ekran işte bu listeyi gösteriyor.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Winampta jump to ile birden fazla parçayı sıraya koyabilirsiniz. Biri bittiğinde otomatikikinci başlayacaktır. Bunu yapmak için istediğiniz şarkının üzerinde iken Q harfine bastiğinizda şarkı listeye eklenecektir. Henüz denemedim ama büyük ihtimalle bu ekran işte bu listeyi gösteriyor.
Senin dediğin bu değil çünkü bu bi işe yaramıyor.

Winamp'ın 5.57 sürümünde bendede aynı. Sadece Winamp sistem tepesinden veya simge durumunda iken kapatıldığında oluyor. Sanırım 5.57 sürümünün hatası olmalı. Winamp penceresi ekranda iken kapatıldığında bende böyle bişey olmuyor.

Evet malasef bu sanırım hata :(

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Merak ettim çekiyim bakalım şu 5.57 yi olacakmı aynı hata..cektim kurdum bende 5.56 kuruluydu üzerine kurdum acılışta o bölüm açılmıyor normal herşey..

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Merhaba. Bende winamp 5.6 kurulu. jump to file için J ye basınca sayfa açılıyor ama ekranda görünmüyor. Winampı minimize yapıp tekrar eski boyutuna getirince görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim. Eski sürümlerinde böyle değildi. J ye basınca hemen ekran açılıyordu. Minimize yapıp eski haline getirmeme gerek kalmıyordu yani.

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bırakın winampı, AİMP2 kullanın, her sürümünde mutlaka bir sorun çıkarıyor, bir ara bendede sorun olmuştu, bir türlü düzeltemedim, sinir oldum, kaldırdım kurtuldum şükür.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bende de açılışta arada çıkıyor kapatıyorum, tabi lazım oluyor parçaları bulmak için

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
10 yılı aşkındır kullanınca vazgeçemiyor insan

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
gecer gecer nelerden gecmedikki :) 1 hafta aimp kullansan kafi, şu güzellige bak kız gibi :P

aimp2screeniu3.jpg

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
her kızın bi alıcısı vardır dostum :dirol:

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
analog meter kullandıgım icin o tema bana gelmiyo malesef ama cok kral tema orasi ayri.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Aimp kullandım aslında hoşuma gitmedi.Zevk meselesi işte

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben de 1 haftadır aimp kullanıyorum. İyi güzel de minimize edince system tray'a atıyor. Altta pencere olarak durmasını nasıl sağlarım? Ayarlarına baktım bulamadım.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
simge durumuna kücült tusuna mousenin tekerler tusuyla tıkla bilmem anlatabildimmi? tekerlekle tıklayinca simge durumuna pencere olarak kücülür, ayrica o tusu degistirebilirsin ayarlarindan.