Qokomow
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 22
Windows 98 kurarken donanım ayarlanıyor bölümünde ekran donup kalıyor. Bu durumda ne yapmalıyım?
Sanal makineye değil gerçek bilgisayarıma kurmaya çalışıyorumSanal makine kuruyorsan başka ayar ve yöntemler denemelisin.
Sisteminizin özellikleri nedir?Sanal makineye değil gerçek bilgisayarıma kurmaya çalışıyorum
Acer Aspire OneSisteminizin özellikleri nedir?
Windows 98'i günlük kullanım için kuruyorsanız kullanamazsınız. Merak içinse şu videoya bir bakın:Acer Aspire One
Intel Atom N450 1.6Ghz tek çekirdek
Ekran kartı yok
640 gb hdd
1gb ddr2 ram
youtube da video oynatırken kastığı için xp kurmak istemiyorum micro xp ilede ses sorunu oluşuyordu
Videodaki adımları uyguladım ancak yine de sorun yaşıyorum bu arada teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinWindows 98'i günlük kullanım için kuruyorsanız kullanamazsınız. Merak içinse şu videoya bir bakın:
Videodaki kişiye göre işiniz daha kolay olabilir.
Linux denedin mi? Xubuntu-core diye bir dağıtım var. 200 MB RAM yiyor ve güncel.Acer Aspire One
Intel Atom N450 1.6Ghz tek çekirdek
Ekran kartı yok
640 gb hdd
1gb ddr2 ram
youtube da video oynatırken kastığı için xp kurmak istemiyorum micro xp ilede ses sorunu oluşuyordu
Bazı tarayıcılar var aslındaWindows98 Youtube desteklemez. Donanımını da tanımaz. SDNForum'a bile giremezsin.
Çoğu linux dağıtımını çoktan denedim antix linux en iyi performansı verdi ancak yinede youtubeu zor açıyorLinux denedin mi? Xubuntu-core diye bir dağıtım var. 200 MB RAM yiyor ve güncel.