Win7 ultimate korsan çıktı

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar öncelikle herkeze iyi günler. TTnet'in bilgisayar kampanyasından bir dizüstü bilgisayar satın aldım,eve geldiğim gibi ilk işim Windows 7 Home premium işletim sistemini Windows 7 Ultimate'le değiştirmek oldu,değiştirmez olaydım!!
frown.png

Attığım Win7 ultimate korsan çıktı ve şuanda microsofta yakalanmış durumdayım,acilen home premium atmam lazım fakat elimde home premium cd'si yok,pc'nin içine gömülü recovery dosyalarıda gitti microsoft'un sitesinden windows'u indirme gibi bir şansım var mı ? Ben araştırdım bulamadım!! Ya da toshibanın sitesinden recovery dosyalarını çekebilir miyim? Yine onu da araştırdım ama site ingilizce olduğu için bişeye ulaşamadım lütfen yardım edin... :huh:

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Eğer laptop'un altında lisans anahtarı yazılı ise. Türkçe HomePremium edin. Yüklerken kendi key'ini gir, paşa paşa kullan.
Microsoft'un sitesinden sadece Enterprise indiriliyo diye biliyorum.

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Recovery dosyalarını nasıl bulabilirim,belki toshiba'nın sitesinden marka model seri numara gibi bilgilerle elde edebilirim diye düşündüm de site ingilizce çokda bişey anlamadım açıkcası.
Eğer laptop'un altında lisans anahtarı yazılı ise. Türkçe HomePremium edin. Yüklerken kendi key'ini gir, paşa paşa kullan.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332

Aynen yapacağın işlem bu.

SeeYouInHell

Doçent
Reaksiyon puanı
3
windows7 home premium tr oem torrent diye aratırsan google'dan bulabilirsin.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Recovery dosyalarını nasıl bulabilirim,belki toshiba'nın sitesinden marka model seri numara gibi bilgilerle elde edebilirim diye düşündüm de site ingilizce çokda bişey anlamadım açıkcası.

Recovery'nin tekrar edinilebilceğini düşünmüyorum. Çünkü legal bi işlem değil bu.

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim,ama son sorum olcak bu internetten indirilen windows'un içinden zararlı yazılımlar bulunmaz dimi? Yani ne kadar güvenilir?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
MSDN yazanlardan indirirsen sorun olmaz. Çünkü orjinal Microsoft çıkışlıdır. Tabii Hash bilgilerini kontrol etmek lazım.

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

eskiyapar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Romeri ultımate devam et.Google amcada crack dolu.Üzme kendini.Windows 7 loader diye arat.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

Tekrar yasal olur merak etme.

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediğin doğruda şimdi laptop'a para verdim ama içindeki yazılıma da para verdim orjinal temiz temiz kullanmak istiyorum :)
Romeri ultımate devam et.Google amcada crack dolu.Üzme kendini.Windows 7 loader diye arat.

---------- Post added at 14:39 ---------- Previous post was at 14:38 ----------

Tekrar yasal olur merak etme.

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
internette home premium bulamazsan (ki bulurusun her yerde var) toshiba servisine git Recovery dvd si iste verirler herhalde.

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten başta vermeleri gerekmiyomu onu da ben anlamadım geldim açtım kutuyu içinden garanti belgesiyle kullanma klavuzu çıktı o kadar içinden ne cd var ne bişey :S

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
yeni bi sistem yüklemeden önce acele etmeyip sisteminizin tam yeedeğini almış osaydınız şimdi işiniz daha kolaydı:)
gerçi şimdide kolay microsofttan indirin ve keyi girin bukadar olmadı burda size yardım edecek sorunsuz bir şekilde sisteminizi kullanmanızı sağlacak kişi çok:)

romeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Microsoft'tan nasıl indirebilceğimide söyleseydin ya da link verseydin süper olurdu :D
yeni bi sistem yüklemeden önce acele etmeyip sisteminizin tam yeedeğini almış osaydınız şimdi işiniz daha kolaydı:)
gerçi şimdide kolay microsofttan indirin ve keyi girin bukadar olmadı burda size yardım edecek sorunsuz bir şekilde sisteminizi kullanmanızı sağlacak kişi çok:)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
internetten ultimate indir. ei.cfg dosyasını silerek home premium yükle. Ben de bu yöntemle yapıyorum. Etiketteki keyi kullanacaksın ve etkinleştirmeyi de telefonla yapacaksın :)

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Beyler artık bunu bilin.şeref..z üreticiler maliyetten kısmak için win7 dvd yi vermiyorlar.onun yerine yedek kuruyorlar,o da gereksiz programlar ve reklamla dolu.ben de inadına orj. almıyorum.arkadaş win 7 loader diye arat sp1 varsa veya baya güncelleştirme yapıldıysa 1.9.7 sürümü indir.

mehmet_497

Asistan
Reaksiyon puanı
0
home premium'la ultimate arasında bariz bir fark yok. bitlocker diye birşey var onuda bende desteklemediği için açılmıyor. laptoplarda sistem kurtarma cd si yapılıyor. forumları araştırırsan bulursun. servisler para alıyor diye biliyorum.