Win7 İtaat Etmiyor :(

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Arkadaşlar tema kurucam ama bilindiği gibi bazı dosyalarla değiştimem lazım :) Bunu yaparkende izin istiyor benden :) sağ tık/özellikler/güvenlik yolunu izleyerek izin almaya çalışıyorum ama hep hata verip erişim engellendi diyor :) Bunu nasıl çözebilirim yavv.. :)

DipNoT : UAC kapalı :)

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
windows 7 tema değiştirici var onu kullan

Windows Theme Installer - Download

windows-theme-installer-02-300x140.png

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
@freewill ve @netfaruk dediğiniz programları kullanıyorum zaten de benim sorunum şu;

mesela imageres.dll dosyasını elle değiştirmem gerekiyor :) işte o zaman değiştirirken izin istiyor win7 ama sonradan sahipliği alırken gıcıklık yapıp vermiyor izini :D sorun burada :)

post34

Doçent
Reaksiyon puanı
37
Başlığı okuyunca "Tez vurun kellesini" demek istedim:D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
hımmm sen explorer.exe leri felanda değiştireceksin o zaman :D benden sana tavsiye okadar kurcalama :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
imageres.dll isimli dosyanın iznleri bunlar: Okuma ve yürütme - Okuma yani iki şık işaretlidenetimi yapılandırarak yazmayı seçersen bir sıkıntın kalmaz. veya daha kısayoldan cloanın önerdiği prıogramla bu işi yapabilirsin kolay gelsin iyi kurcalamalar :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Bu yazılımla izin alabilirsin rahatca. Kendi depomda tutuyorum çok kaliteli bu konuda.

http://dl.dropbox.com/u/564212/windows-installerss/TakeControlb2.zip

hocam olmadı yavv ya da ben kullanamadım :)

imageres.dll isimli dosyanın iznleri bunlar: Okuma ve yürütme - Okuma yani iki şık işaretlidenetimi yapılandırarak yazmayı seçersen bir sıkıntın kalmaz. veya daha kısayoldan cloanın önerdiği prıogramla bu işi yapabilirsin kolay gelsin iyi kurcalamalar :)

sorun orda hocam yetki değişikliği kaydedilemedi, erişim engellendi diyor :D

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Yönetici olarak çalıştır. Sonra add diyip izin almak istediğin dosyayı seç "Take Control"'a bas.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Yönetici olarak çalıştır. Sonra add diyip izin almak istediğin dosyayı seç "Take Control"'a bas.

ben de aynısını yaptım ama hata ben de imiş :D oruç başıma vurdu herhalde :) her neyse tez zaman da ultimate kellesini uçuracam itaat etmiyor :) professional böyle değildi :D professionalden ultimate geçtiğime pişman oldum :D program için teşekkürler hocam :thumbup: + bonus :clap:

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Bu windows 7 ler hep asi zaten hiç itaat etmiyorlar sahaplarına :D

Bendede seste cızırtı sorunu var yapılması gereken herşeyi yaptım farketmedi kırbaçtanda anlamıyor :)

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
imageres.dll Dosyasının yetkilerini alabilmen için öncelikle Sahipliğini alman gerekir(Owner).
Dosyaya sağ tıkla/Özellikler/Güvenlik/Gelişmiş kısmından Sahip sekmesinde dosyanın sahibini kendi Windows kullanıcın olarak belirle. Tüm Dialoglara Evet de ve hepsini kapat. Ardından tekrar Güvenlik sekmesini açtığında hatasız şekilde yetkilerini düzenleyebilirsin.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
imageres.dll Dosyasının yetkilerini alabilmen için öncelikle Sahipliğini alman gerekir(Owner).
Dosyaya sağ tıkla/Özellikler/Güvenlik/Gelişmiş kısmından Sahip sekmesinde dosyanın sahibini kendi Windows kullanıcın olarak belirle. Tüm Dialoglara Evet de ve hepsini kapat. Ardından tekrar Güvenlik sekmesini açtığında hatasız şekilde yetkilerini düzenleyebilirsin.

ahanda bu defa programsız oldu :devil: ulen şimdiye kadar beni sahip olarak görmemiş haysiyetsiz :mrgreen: saol @Stone:thumbup1: + bonus :clap:

Stone

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Önemli değil fakat bir konuda uyarmam gerekli. Imageres.dll Windows 7 için önemli ve öncelikli bir kütüphanedir. Herhangi bir hatada, UAC , Winlogon ve uygulama başlatma özelliklerini kaybedebilirsin :)