Win7 Home premium 64bit orijinal dvd???

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
kowalskii " Ben onu şöyle öğrendim. Sen Windows 7 Home Premium x64 indir. Sistemine kur. Elindeki OEM şifresini "Bilgisayar/Sistem Özellikleri" kısmında bulunan ürün geliştirme kısmından aktifleştirebilirsin diye biliyorum." dediğin gibi yapcam biliyorum o işlemi ama win7 home premium x64 tr x15-53889 sürüm cdsi lazım ama yok bulamıyorum hiç. Her sürüm olmuyor ne yazıkki :(

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
kowalskii, ...... windows 7 Home Premium x64 tr x15-53889 sürümü.....

@ mylife.eg; "OEM sürümde (yani yeni bir PC veya laptop aldığınızda yüklü gelen Windows'u kastediyoruz) Microsoft'tan Windows'la ilgili teknik destek alamazsınız. Teknik desteği OEM firma sağlamak zorundadır." diye bir bilgi var. Sen Bilgisayarı ne zaman ve nereden almıştın ?

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
kowalskii " Ben onu şöyle öğrendim. Sen Windows 7 Home Premium x64 indir. Sistemine kur. Elindeki OEM şifresini "Bilgisayar/Sistem Özellikleri" kısmında bulunan ürün geliştirme kısmından aktifleştirebilirsin diye biliyorum." dediğin gibi yapcam biliyorum o işlemi ama win7 home premium x64 tr x15-53889 sürüm cdsi lazım ama yok bulamıyorum hiç. Her sürüm olmuyor ne yazıkki :(

@mylife.eg
Şuraya bi gözat...
http://www.alivetorrents.com/search/windows+7+home+premium+x64+dvd+x15+53889

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Senin verdiğin torrent linkinde, "Windows 7 Home Premium x64 tr x15-53889" sürümü yok. Belirli bir sürüm arıyoruz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

mylife.eg; Bazı yerlerde okuduğuma göre, Microsoft'un sitesinden indirdiğin takdirde elindeki OEM kodunu kullanma imkanı veriyormuş*.

*Tekrar Hatırlatma: OEM sürümde (yani yeni bir PC veya laptop aldığınızda yüklü gelen Windows'u kastediyoruz) Microsoft'tan Windows'la ilgili teknik destek alamazsınız. Teknik desteği OEM firma sağlamak zorundadır.

Ben Aldığın yerle ya da DELL Türkiye ile konuşmanı öneririm :)

Eğer Windows 7 Enterprise indirmek istersen buradan indirebilirsin.

NOT: Sistem yedeğini almayı unutma.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
hocam internetten ultimate x64 tr indir :) en az4gb flash belleğin varsa microsoftun porgramı ile boot et :) sonra flash belleğin içine girerek sources klasörünün içinden ei.cfg dosyasını sil sonra format atarken bütün sürümleri görürsün :)

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sonunda sorunumu hallettim. Açılışta F8 e basarak ordaki ayarlandan fabrika ayarlarına döndürmeyi seçip yaptım. Yardım için çok tşkler.

Reaksiyon puanı
2,148
Key vermeden windows 7 dvd linki paylaşmak yasak mı değil mi yönetimden birine soracağım.
Bence olmamalı, ama yine de paylaşırken çekiniyorum. En iyisi birine sormak.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Key vermeden windows 7 dvd linki paylaşmak yasak mı değil mi yönetimden birine soracağım.
Bence olmamalı, ama yine de paylaşırken çekiniyorum. En iyisi birine sormak.

Key/crack/ilaç vermek yasak. Bunda hem fikiriz. Forum kurallarına göre Windows OS iso linki de vermek yasak. Çünkü Microsoft'un sitesinde "Enterprise" şeklinde indirime açık. Yani isteyen oradan indirip deneyebilir. :)

Reaksiyon puanı
2,148
Ben yine de ücret dvd'ye değil key'e verildiği için yasak olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü bi çok kişi laptop alıyor yanında dvd yok.
Dün troy çevrimiçiydi sordum cevap yok :D

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben yine de ücret dvd'ye değil key'e verildiği için yasak olmamalı diye düşünüyorum. Çünkü bi çok kişi laptop alıyor yanında dvd yok.
Dün troy çevrimiçiydi sordum cevap yok :D

O da karar verememiş demek ki :D

Farklı bakış açısından bakacak olursak, bu seferde forumun için linkten geçilmeyecek gibi. Yani google'da araştırma yapamayan birisine link vermek, kolaylığa kaçmak gibi olacak sanki. Google a yönlendirmek daha iyi gibi :)