Win7 Home premium 64bit orijinal dvd???

gissever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.
Elimde yeni aldığım laptopumla gelen orijinal 64 bit home premium keyim var ancak dvd maalesef yok. kurtarma yaparak yükleme yapmak yerine format atıp sade ve temiz bir sistem kurmak istiyorum. araştırmalarıma göre technet'in sitesinden indirilebiliyormuş ama ben indiremiyorum.

https://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/securedownloads/default.aspx

buradan indirebilecek olan arkadaşım bana linkini verebilir mi ya da ftp üzerinden tek link ile indirebileceğim bir türkçe home premium 64 bit linki verebilir misiniz? çok araştırdım ama bulamadım.

ilginize şimdiden çok teşekkür ederim...

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
live ıd şifreni yazarak kendinde indire bilirsin hatta 90 gün'e kadar deneme sürümü indirilebiliyor die biliyorum..

gissever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
live ıd girdiğim zaman download kısmında "unavailable" yazıyor ve indirttirmiyor. denedim olmadı...

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Torrent siteleride windows 7 tüm sürümlerini içinde barındıran dvd ler var 64 bit olanını indir kurulum sırasında home premium seçersin olur biter..

exantric

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaşlar.
Elimde yeni aldığım laptopumla gelen orijinal 64 bit home premium keyim var ancak dvd maalesef yok. kurtarma yaparak yükleme yapmak yerine format atıp sade ve temiz bir sistem kurmak istiyorum. araştırmalarıma göre technet'in sitesinden indirilebiliyormuş ama ben indiremiyorum.

https://technet.microsoft.com/en-us/subscriptions/securedownloads/default.aspx

buradan indirebilecek olan arkadaşım bana linkini verebilir mi ya da ftp üzerinden tek link ile indirebileceğim bir türkçe home premium 64 bit linki verebilir misiniz? çok araştırdım ama bulamadım.

ilginize şimdiden çok teşekkür ederim...

Eğer notebookunuz yeniyse ve notebook ile beraber geldiyse notebookun cd lerinin içerisinde kurulum cd olması gerekir kontrol ettinizmi acaba ?

ʞnɹoʞɟnsnʎ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni bilgisayarlarda kurulum cd si verilmez yerine f8 e basarak otomatik kurulum vardir

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ʞnɹoʞɟnsnʎ;1296119 dedi ki:
Yeni bilgisayarlarda kurulum cd si verilmez yerine f8 e basarak otomatik kurulum vardir
demekki benim laptop eski :biggrin:
"vermemek gibi bir lüksü yok hiç bir firmanın adamın yakasına yapışır herkes "

gissever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşlar, verdiğiniz cevaplara çok teşekkür ederim. ancak istediğime ulaşamadım maalesef. benim amacım: orijinal türkçe 64 bit home premium kurup sahip olduğum lisans ile aktifleştirmek, kesinlikle crack falan değil. öyle olsa zaten elimde 32 bit ultimate var. ama ben orijinal kullanmak istiyorum. bu yüzden orijinal 64 bit home premium dvd'si elde etmeye çalışıyorum. linkleri paylaşmak yasak sanırım. eğer bir yerlere upload edip link verebilecek olan varsa bildirebilir mi? mail adresimi verebilirim.

teşekkürler...

megatron

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle şunu bilmen gerekir OEM versiyon bir WİN 7 DVD si ile kurulum yapman gerekiyor. Retail ver. (Kutulu) bir DVD ile yaptığın kurulum sonrası windowsu etkinleştiremezsin.
Bu arada ne marka notebook aldın?

gissever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle şunu bilmen gerekir OEM versiyon bir WİN 7 DVD si ile kurulum yapman gerekiyor. Retail ver. (Kutulu) bir DVD ile yaptığın kurulum sonrası windowsu etkinleştiremezsin.
Bu arada ne marka notebook aldın?

Hmmm.. Bunu bilmiyordum. Notebook'um Acer Aspire 5739G modeli.

hasanhasan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acer notebook kullanıyorsan yanında dvd vermiyorlar ama kurulum harddiskin başka bir bölmünde gömülü. Biostan D2D modunu acar ve yanlış hatırlamıyorsam alt+F10 la başlatırsan işletim sistemi kurulumuna başlarsın.

gissever

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
burada yazdıgım linkten su an indiriyorum 64 bit sürümü sıkıntı yok pc nın altında lisans anahtarında var indirip kurabilirsin

ona baktım ancak orada enterprise versiyonu var. ben home premium istiyorum.

---------- saat 13:33 eklendi ---------- önceki mesaj saat 13:31 eklenmişti ----------

acer notebook kullanıyorsan yanında dvd vermiyorlar ama kurulum harddiskin başka bir bölmünde gömülü. Biostan D2D modunu acar ve yanlış hatırlamıyorsam alt+F10 la başlatırsan işletim sistemi kurulumuna başlarsın.

evet bunu zaten yapıyorum. ancak bu işlemden sonra bana birçok ıvır zıvır yüklüyor. ben bunları istemiyorum. sadece win7 kurup istediğimi kendim kurmak istiyorum. temiz kurulum yani...

arkadaşlar ilginize çok teşekkür ediyorum.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
cd yada dvd olmadan nasıl yasal key sahibi olabiliyorsun acaba merak ettim

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
359
yeni aldığım laptop ta orijinal aktifleştirilmiş 64 bit home pre. var(cd yani),sende neden verilmemiş hayret

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
iyide Home premium TR yok?? (hep illegal yollardan türkçeleştiriyolar ben de kullanıyorum)

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Yahu neyin tartışmasını yapıyorsunuz bu kadar adam sadece kurulum dvd si istiyor yahu :) Şu yorumlara bak yok cdin yok keyin nasıl var yok türkçe değil ing. biriside adamın istediğini versin :D ah bir bilsem nerden indireceğini ben söyleyecemde bende bilmiyom :D Daha önce de açılmıştı bu konu..

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bendede aynı sorun var technet den indiremiyorum.

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Arkadaşlar bende de acer aspire 5741 var. Home premium 64 bit. Birileri tam olarak anlatsın şu durumları. Ayrıca önce disk bölümlemeyi anlatsın ki sonra bilgilerimiz kaybolmadan tekrardan harddiskten kurulum yapabilelim. Şimdiden teşekkür ederiz :blink:

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
ben de laptop aldım daha yeni sayılır win 7 64bit kurulum dvd si de verdiler.

bu laptoplara format atmak masaüstüne atmaktan farklı değil değil mi?

geçen gün dvd yi içine koydum cd den devam etmek için bir tuşa basın diye uyarı çıkmadı.ya da ben görmedim.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bendede Dell Studio 1557 laptopum var yedeklemeyi unuttum şimdi tam format atmam gerek bunun içinde Windows 7 Home Premium x64 TR lazım banada bulana Çok Teşekkür etcem. Technet den indiremiyorum neden anlamadım. yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

---------- Post added at 22:49 ---------- Previous post was at 22:39 ----------

geçen gün dvd yi içine koydum cd den devam etmek için bir tuşa basın diye uyarı çıkmadı.ya da ben görmedim.

Bazı laptoplarda biosda boot ayarı olmuyor . ( örneğin benimki gibi ) . Başlarken F12 basıp cd romu seçip deneyebilirsin. ama sorun sanki cd ile ilgili gibi.

---------- Post added at 23:10 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

Windows 7 TR DVD x64 x15-53889 bu versiyonu gerek.

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Üstat yanlış hatırlamıyorsam senin notebook ASUS idi. Bende de ASUS var ve senin notebook un kasa ve sistemi ile aynı aileden saylır. O verilen DVD nin üzerinde "Windows 7 Recovery DVD" gibi birşey yazması gerek. DVD yi rom un içine koy, bilgisayarı yeniden başlat. Bilgisayar başladığında F2 ye bas, sonra first boot için CD/DVD yi seç F10 onu seç. Ardından hiçbir şeye basmana gerek yok kendisi direk Recovery sistemine giriyor. Recovery isminden yanlış anlaşılma olmasın, format atıyor direk. Önceki bilgilerinden eser kalmıyor. Sadece ASUS un önerdiği en iyi ayarlarla yüklü Windows u kuruyor.

İstersen deneyebilirsin üstat. Hemen format atma kısmına geçmiyo. Menülerinde gezinebilirsin :)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
oyhh f12 ye basma kısmı tamam sonrası Allah Kerim:)

Ama öenmli bilgilerdi bunlar sağolun.en azından neyin ne olduğunu öğrendik

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Keşke benim için önemli olan cdyi bulabilsem ama hiç yok bulamadım.

Reaksiyon puanı
2,148
Windows 7 torrentini paylaşmak yasak değil, key crack gibi şeyler paylaşmak yasak.

Yanlışsam düzeltin ?

kowalskii

Profesör
Reaksiyon puanı
24
iyide Home premium TR yok?? (hep illegal yollardan türkçeleştiriyolar ben de kullanıyorum)

Benimki orjinal Windows 7 Home Premium Türkçe... Orjinal ve Türkçe :)

Keşke benim için önemli olan cdyi bulabilsem ama hiç yok bulamadım.

Ben onu şöyle öğrendim. Sen Windows 7 Home Premium x64 indir. Sistemine kur. Elindeki OEM şifresini "Bilgisayar/Sistem Özellikleri" kısmında bulunan ürün geliştirme kısmından aktifleştirebilirsin diye biliyorum.

NOT: Eğer yapacaksan, kişisel dosyalarının yedeğini almanı öneririm.

oyhh f12 ye basma kısmı tamam sonrası Allah Kerim:)

Üstat, eğer bu yorumun benim içinse sanırım sorunun BIOS la... F2 ye bastıktan sonrası için yardım edebilirim ?