Win7 derecelendirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
4 gb yap rami 7.3 e yükseliyo senin sistemle benim sistem hemen hemen aynı fakat ekran kartı benim his 5570hm 1gb 128 bit 6.8 veriyo puanlamada

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Puanlama o sırada açık olan uygulamalara göre düşük gelebiliyor...

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Hiçbir uygulama açık olmadan yeniden derecelendir.Benim 4670 6.8 veriyor :)

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O ramin yanına aynısından bitand daha koy pc uçar.yazdığın pc nin en zayıf halkası ram.normal şartlarda ekran kartın idare eder.sen ram i 4 lemeye bak.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hiçbir uygulama açık olmadan yeniden derecelendir.Benim 4670 6.8 veriyor :)
Derecelendirmeyi yeni format atmiştim hic program yüklemeden yapmiştim bu sonuca göre düşük olan hangisi bu sistemede 2*2 ram takviyesi yapmayi düşünüyorum hangi marka ram tavsiye edersiniz üzerinde olan 2gb 1333 bu ramden bek bi prformans alamadim cok kisa araliklar la donma oluyor

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

O ramin yanına aynısından bitand daha koy pc uçar.yazdığın pc nin en zayıf halkası ram.normal şartlarda ekran kartın idare eder.sen ram i 4 lemeye bak.

Ekran kartindan memnunum diyebilirim metalhofhonor ful ayarda cok akici oynadim performansi iyi

CODON

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Derecelendirmeyi yeni format atmiştim hic program yüklemeden yapmiştim bu sonuca göre düşük olan hangisi bu sistemede 2*2 ram takviyesi yapmayi düşünüyorum hangi marka ram tavsiye edersiniz üzerinde olan 2gb 1333 bu ramden bek bi prformans alamadim cok kisa araliklar la donma oluyor

---------- Post added at 00:13 ---------- Previous post was at 00:10 ----------

Ekran kartindan memnunum diyebilirim metalhofhonor ful ayarda cok akici oynadim performansi iyi

Puanlama da bir farklılık olacağını düşünmüyorum.Şimdilik ihtiyacın yok ancak.Alırsan güzel olur tabiki :)

Derecelendirmeyi tekrar yap.Yine aynı çıkarsa nasibin oymuş artık :)

morlard

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ben harddiski yeni aldım WD caviar black 5.9 verdi, çok cimri.