Win7 degerlendirme den ultimate geciş....

mextra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba
Benim bilgisayırımda win7 degerlendirme kopyası 7100 var şimde ben cd den win7 Ultimate yükledim
ama halen ekranın alt köşisinde degerlendirme kopyası yaziyor ama systeme baktım orada ultimate yaziyor ve ben yazıcıyıa setup yüklemek istiyorum o da bana 7100 den an az 7600 e cıkarman gerekiyor diye bi uyarı veriyor lütfen yardım et site site dolaşdım hic bir yerde cevap alamadım:(:confused1:

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
7600 e geçmek bu kadar zor mu geliyor ?

mextra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Senin icin kolay gelebilir ama bunları yeni ögrenenler icin zor tabi burada yardım icin buluniyoruz ve bunun gibi siteler paylaşım ve yardım icin acılmıştır diye düşüniyorum!
Ve her türlü yardımına acığım :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Senin icin kolay gelebilir ama bunları yeni ögrenenler icin zor tabi burada yardım icin buluniyoruz ve bunun gibi siteler paylaşım ve yardım icin acılmıştır diye düşüniyorum!
Ve her türlü yardımına acığım :)
Sorunun hakkında bir ekran görüntüsü paylaşır mısın? ....

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Merhaba
Benim bilgisayırımda win7 degerlendirme kopyası 7100 var şimde ben cd den win7 Ultimate yükledim
ama halen ekranın alt köşisinde degerlendirme kopyası yaziyor ama systeme baktım orada ultimate yaziyor ve ben yazıcıyıa setup yüklemek istiyorum o da bana 7100 den an az 7600 e cıkarman gerekiyor diye bi uyarı veriyor lütfen yardım et site site dolaşdım hic bir yerde cevap alamadım:(:confused1:

Arkadaşım,sen yine değerlendirme sürümünü yüklemişsin anlaşılan,sistemde ultimate yazması değerlendirme sürümü olmadığı anlamına gelmez,sürüm nosunu öğrenmek için başlattan çalıştıra " winver " yaz sürüm nosu karşına çıkar burada sürüm yapı nosu 7600 ise son sürümdür yoksa7600 sürümünü bulman ve yüklemen gerekir ki güncel sistem kullanabilesin.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Arkadaşım,sen yine değerlendirme sürümünü yüklemişsin anlaşılan,sistemde ultimate yazması değerlendirme sürümü olmadığı anlamına gelmez,sürüm nosunu öğrenmek için başlattan çalıştıra " winver " yaz sürüm nosu karşına çıkar burada sürüm yapı nosu 7600 ise son sürümdür yoksa7600 sürümünü bulman ve yüklemen gerekir ki güncel sistem kullanabilesin.
7100(RC) sürümü yüklediğin arkadaş zaten söylemiş :)

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Çok dikkatsizsin ALMİ :D evet ama sonradan cd'den yüklediğini de söylemiş:)
Öyle bir anlatmış ki arkadaş :) Ultimate ile 7100 ün ne alakası var onu anlamadım.Anlatma biçiminizin ... :)

Olaya gelince halen bir ekran görüntüsü gelmedi? Sorun gerçek olduğuna inanmamaya başladım :)

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Aslında önce arkadaşın başlığını değiştirmek lazım Beta ve RC sürüm genel olarak ultimate olarak verildi yani bütün özellikleri işler vaziyette idi finalle birlikte ultimate-prof-home prem vs. olarak seçenekler ortaya çıktı(isteyen seçeneği etkinleştirebiliyordu tabii iso kalıbından:) ).Arkadaşımız betadan ultimateye geçiş olarak yanlış bir başlık atmış ve yanlış bir bilgiye sahip zannederim.Beta'dan Final sürüme geçmek en doğru başlık ifadesi olur bana göre.:)