hüseyin123
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 13
Arkadaşlar Windows 7 de portable bi prog. çalıştırıcam ve bellek yetersiz hatası alıyorum bazılarında da hata verip kapatıyo neyapmalıyım?:huh:
Windows XP Mode son çözüm ve kesin çözüm...intel core2Quat
4gb 800mhz ram
1gb ati4650
windows7 kurdum ve portable program açmıyor:huh:
Windows XP Mode son çözüm ve kesin çözüm...
Windows 7 de portable program çalıştırma
İndirdiğiniz anda zaman kaybetmende süreki olarak yönetici olarak başlat ve XP SP 2 moduna ayarlamanız gerekir.Programı bu uygulamayı yapmadan bir kez dahi çalıştırırsanız şansınız kalmaz.
Evet virtual pc ile cozulur.XP Mode yuklerseniz Windows 7 icin daha uygun olacaktir...hayret ne saçma bişey neden böyle ki acabaa? bi de şu var virtual pc olayı falan var bu nedir bunla çözülür mü??
Mantıki olarak doğru.Ancak benim anlattığım yöntem ile Vista'nın çalıştırdığı tüm portable programları çalıştırabilirsiniz....Uyumluluk modu her portable için çalışmaz. Yakın zamanda Win7'nin yayılması ile uyumlu yapmaya başlayacaklardır.
Almi denedim işe yaramıyor :thumbdown: uyuml yapmalarını beklemekten başka çare yok gibi..Mantıki olarak doğru.Ancak benim anlattığım yöntem ile Vista'nın çalıştırdığı tüm portable programları çalıştırabilirsiniz....
Düzgün okumamışsın.Hiçbir portable program çalıştırmadan onları yapman gerekiyor.Yani format atıp deneyeceksin.Fakat buna gerek yok adamlar boş yere Windows XP Mode'u çıkarmadılar yaniAlmi denedim işe yaramıyor :thumbdown: uyuml yapmalarını beklemekten başka çare yok gibi..
Düzgün okumamışsın.Hiçbir portable program çalıştırmadan onları yapman gerekiyor.Yani format atıp deneyeceksin.Fakat buna gerek yok adamlar boş yere Windows XP Mode'u çıkarmadılar yani![]()
Cocuk musun be yavrum...kaldır gitsin win7 yi ne uğraşıyorsun vista xp nin makyajlanmış hali win7 vistanın boyutu biraz büyümüş hali
Anlattim baska cozum yolu XP Mode yada anlattigim yontem mesajlarimi oku.Ama onlari yapmak icin hic portable program calistirmamak gerekiyor.Yani formattan sonra ama XP Mode daha akillica..arkadaşla bu çok önemli bi konu lütfen bilenler anlatsın win7 kullanan herkes için geçerli
UAC kapatınca çalışmaz.Çalışırsa bonusumun yarısını sana vericemportable uygulamaları çalıştırmak için UAC (kullanıcı hesabı denetimi) 'yi kapatmalısınız.
çünkü o programlar kayıt defterine erişim isterken uac engeller.
xp mod vs ile alakası yoktur.
saygılar.
Mükemmel yorumcevap veren arkadşlara teşkkr edyorum anlaşılan şu ki win7 nin nimetlerinden yararlanmak yeniliklere ayak uyuduramayan yazılım şirketlerinin başarısına kalır. fakat sorun şu ki portable sistemi daha çok illegal amaçlı kişilere alet olmuş durumda. bu sisteme destek vermelerinin geçerli bi amacı olmaz dı zaten
UAC kapatınca çalışmaz.Çalışırsa bonusumun yarısını sana vericem
XP Mode ile alakası yok derken anlamadımXP nin de mi çalıştırmayacağını iddiaa ediyorsunuz.Bir portable program verin çalıştırayım
![]()
Kendi deneyimim.Vista sağolsunçalışmaz ! derken arkadaşım, denediniz mi .
gerekçesiyle belirttim neden çalışmadığını da, sizden neden çalışmayacağı ile ilgili teknik detay rica edebilir miyim.
Kendi deneyimim.Vista sağolsun UAC kapalı iken bir çok uygulama çöküyordu Vista'da
Ve şuan denedim çalışmadı
İşte herkes o hatayı almıyor.Program çalışmayı durdurdu hatası farklı bir olayenteresan.
yeni kuurlmuş win7 x86 ile testimde taşınabilir olan uygulama kayıt defterine erişemediği ve izni olmadığı hatasını verdi ,uac kapatılınca haliyle erişim sağlandı ve uygulama çalıştı.
belirteyim tüm taşınabilir uygulamalar win7 x64 bilgisayarımda çalışmaktadır.
çalışmıyor dediğiniz uygulamayı gönderirseniz yardımcı olabilirim.
arkadaşlar asıl sorun şu:
bellek yetersiz deyip uygulamayı hiç açmıyor bilee:flowers:
enteresan.
yeni kuurlmuş win7 x86 ile testimde taşınabilir olan uygulama kayıt defterine erişemediği ve izni olmadığı hatasını verdi ,uac kapatılınca haliyle erişim sağlandı ve uygulama çalıştı.
belirteyim tüm taşınabilir uygulamalar win7 x64 bilgisayarımda çalışmaktadır.
çalışmıyor dediğiniz uygulamayı gönderirseniz yardımcı olabilirim.