• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win7 Bir Kaç Sorun

Kurşun Kalem

Profesör
64 bitlik windows 7 home basic kullanıyorum. Problemler şunlar:

1- Sistem açılışında masaüstü gelir gelmez şöyle bir hata veriyor:
"nsindk32.dll başlatmada sorun. Belirtilen modül bulunamadı"

İptal deyip kapatıyorum. Bu hataya bağlı olarak hiç bir problem yaşamadım. Ama bu uyarının çıkması can sıkıcı.

2- Diğer problem masaüstü araçları çalışmıyor:
"Windows masaüstü araçları çalışmayı durdurdu."
Bu problem "My Phone Explorer" programını güncelledikten sonra ortaya çıktı. Hiç bir şekilde masaüstü araçlarını çalıştıramıyorum. Programı silip önceki sürümü tekrar yükledim fakat değişen bir şey olmadı.

Yardım?

yüklediğin programını revounistaller rogramı ile sil.c bölümüne gir ordaki dosyalarda myphone explorer dosyalarını ara orda kalmışsa onlarıda sil.auslogic registry cleaner programı yükle ve tarat kalan registry varsa temizle.c ye bakmadan evvel başlat menüsüne gizli yaz çıkan sonuçlarda gizli dosyaları gösteri işaretle c bölümünü kontrol et.işlemler bitince restart at.konol et sorun varmı ? selam eder cevabını beklerim :)

yüklediğin programını revounistaller rogramı ile sil.c bölümüne gir ordaki dosyalarda myphone explorer dosyalarını ara orda kalmışsa onlarıda sil.auslogic registry cleaner programı yükle ve tarat kalan registry varsa temizle.c ye bakmadan evvel başlat menüsüne gizli yaz çıkan sonuçlarda gizli dosyaları gösteri işaretle c bölümünü kontrol et.işlemler bitince restart at.konol et sorun varmı ? selam eder cevabını beklerim :)

Yardımın için teşekkür ederim kardeşim fakat sorun hala devam etmekte. Sanırım 2. sorun için bir sistem dosyası bozuldu. Programın kalıntılarıyla ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum ki gösterdiğin yol işe yaramadı.

Combofix programını inidirip bir tarat. Virüs olabilir. Eğer hata devam ediyorsa kurulum cd'sinden eksik çekirdek dosyalar için onarma yapabilirsin. Ya da sistem geri yüklemeden eski bir tarihe geri yüklemeyi deneyebilirsin.

dll dosyalarini int den indirip değiştirmeyi denedinmi? hijackt diye bir program var combofix ile arka arkaya çalıştirip dene istersen

Yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Kurulum cd si ile onarma yaparak problemleri çözdüm.

ayni hata bendede vardi sonra yeni güncellemeler geldi güncellemeleri yaptim düzeldi :)