Win7 64 Bit MsgPlus Sorunu.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DJ44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DJ44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam Arkadşlar Laptop'um işletim sistemi w7 64 bit. Sürekli şu 64 bit davasından dolayı birşey kuramıyorum ve format atmak adeta ölüm oluyor bana :/
Sorunum şu : Messenger 2009 kuruluyr sorun yok. MsgPlus 5.10 indiriyorum ama çalışmıyor 32 bit olması sebebi ile :s Sizce Nasıl bir yol izlemeliyim ? yan bu sorun sadece msgplus ilet bitmiyor, fl studio, nod32 vs vs. kafayı yedirticek artık bana, Laptop'a 64 bitten başkada kuruşmuyor. driver mevcut değil. neyse msgplusu nasıl halledebiliriz acaba ? :mrgreen:

DJ44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam 64 bit sürümleri mevcut ta. Hepsini Halletim fakat MsgPlus kaldı :S Kurmam Lazım Ozellikle Log Tutmak İçin.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Uyumluluk
Messenger Plus!'ı kullanmak için gereken tek şey Windows XP ve üzerini gerektiren Windows Live Messenger (MSN Messenger'ın son sürümü)'dır. Messenger Plus!, Windows Live Messenger (2009, 2011) ile uyumludur ve Windows XP'den Windows 7'ye 32bit ve 64bit sürümlerinin üzerine yüklenebilir.

Kendi sitesimi bilmiyorum ama 64 bit desteği vardır yazıyor. Son sürümü kurup dene istersen birde :wink:

http://www.msgplus.net/tr-TR/Downloads/MsgDetailDownload