Win7 32 bit'den 64 bit'e geçirme yardım gerek

ycelenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
4v4e.png
Arkadaşlar ilk önce ben win7 32 bit işletim sistemine sahibim ama ben windows 8.1 64 bit'e geçmek istiyorum. Bunun yapmak için internetten win 8.1 64 bit bi şekilde indirdim ve iso dosyasını attım. Pc yeniden başlarken BİOS ayarlarından cd ile başlat dedim ama format ekranı karşıma gelmedi. Bide pc açıkken deniyim dedim ve bilgisayarımdan girdim sonuç olarak ''Windows sürümüyle uyumlu değil'' hatası aldım işte 32 bit'im diye. Pc özelliklerinden baktım pc'im 64 bit'i destekliyor. Sonra win7 64 bit indirdim ve öyle denedim yine aynı sonucu aldım. Yine açılırken önyükleme olmadı ve bilgisayarımdan girdiğimde yine aynı hatayı aldım. Sonuç olarak elimde bir sürü format cd'si oldu win8'den 7'ye kadar. Bu konular hakkında bilgim var ve forumda araştırdığımda herkes normal olarak başlatırsanız olur demiş fakat önyükleme kabul edilmedi. Ne yapmam gerek? Şimdiden herkese teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar. Aşağıdaki gibi hata aldım.
ov7r.png

ertul61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğin iso kalıbını hiç oynama yapmadan imgburn nero gbi programlarla dvd ye yazdır + flash diskin varsa ordanda atabilirsin

ycelenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
indirdiğin iso kalıbını hiç oynama yapmadan imgburn nero gbi programlarla dvd ye yazdır + flash diskin varsa ordanda atabilirsin
ben indirdiğim iso dosyasını ilk önce çıkartıp sonra yeniden folder2iso ile isoya çevirip imgburn ile atmıştım sizin dediğiniz gibi de denicem akşam sonucu söylerim teşekkürler ve geçen gün pc'yi windows 8.1'e yükselttim şuan 8.1 32bit yüklü 64 bit sorununu hala çözemedim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

windows içinden windows kurmayı önermiyorum
sizin dediğiniz şekilde de yaptım fakat ilk fotoğraftaki hatayı aldım zaten BİOS'da hiç algılamadan cd'yi direk pas geçiyor

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
sizin dediğiniz şekilde de yaptım fakat ilk fotoğraftaki hatayı aldım zaten BİOS'da hiç algılamadan cd'yi direk pas geçiyor

iso bootable değildir ya da dvd sürücüyü 1. sıraya almamışsınızdır
imgburn ile bootable yapılabiliyor

burada iso oluşturmayı anlattım ama aynı yöntemle direk dvdye de yazabilirsin
http://www.screenr.com/NLf

ycelenk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğiniz şekilde denicem videoyu izledim ve bootable olarak yazdırıcam cdyi çok teşekkür ederim