Win10 Windows'u Etkinleştir yazısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kyojinspace

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Normal şartlarda windowsum da bu yazı yokken nedendir bilinmez (biliyorum da o kadar rezil bi durum ki riot açısından) valorant'ı kurduktan yada o sırada yüklenen bişeyden dolayı (sanırım) bu yazı çıkmaya başladı, her türlü win10 etkinleştirme yazılımıyla etkinleştirsem de yeniden başlatma yapmadığımda gitmiyor yazı, yeniden başlatınca da 3 - 4 dk sonra yazı geliyor :D pek sorun değil benim için ama yani rahatsız edici bir şey.. format atmak istiyroum ama disklerimin hepsi dolu sürüm değişmeylede kurtaramadım kaldıramadım lanet yazıyı

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Normal şartlarda windowsum da bu yazı yokken nedendir bilinmez (biliyorum da o kadar rezil bi durum ki riot açısından) valorant'ı kurduktan yada o sırada yüklenen bişeyden dolayı (sanırım) bu yazı çıkmaya başladı, her türlü win10 etkinleştirme yazılımıyla etkinleştirsem de yeniden başlatma yapmadığımda gitmiyor yazı, yeniden başlatınca da 3 - 4 dk sonra yazı geliyor :D pek sorun değil benim için ama yani rahatsız edici bir şey.. format atmak istiyroum ama disklerimin hepsi dolu sürüm değişmeylede kurtaramadım kaldıramadım lanet yazıyı
Bende ***** dan **** programlarını cracklerken windows u da deneyeyim derken o yazı çıkmıştı. Sonra ayarlardan lisans anahtarını bul a tıkladım düzelmişti. İşyerinde win7 kullanıyorum akşam eve geçince resimlerle detaylı anlatırım

Son düzenleyen moderatör:

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
lisans'a girilen herşey'de bu lisans geçersiz diyor. sanırım dizi film & oyun arşivlerimi feda edip format atıcam artık..
Neden acaba
Lisansa girelene geçersiz diyecek yoksa herkese sallayıp girer win e
Mesaj otomatik birleştirildi:

lisans'a girilen herşey'de bu lisans geçersiz diyor. sanırım dizi film & oyun arşivlerimi feda edip format atıcam artık..
Bir çözüm var git lisans al gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...