Öncelikle İyi Günler , Windows 8.1 Olarak almış olduğum bilgisayarımı (Lenovo G5070 i7) yaklaşık 1 ay önce Windows 10'a geçirdim. Bugüne kadar Sıkıntısız kullanıyordum fakat Kulaklığım çalışmamaya başladı. Başka Kulaklık da denedim onda da aynı sonucu aldım.
Sorun : Bilgisayar Hoparlörü Sorunsuz çalışıyor , Kulaklık Takıldığında ise Ses Ne Kulaklıktan geliyor ne de Hoparlörden. Bilgisayar Kulaklığın girdiğini Görüyor fakat Ses gelmiyor.
*Ses Sürücüsünü vs güncelledim fakat bir sonuç alamadım.*
*Bilgisayar > (Sağ Tık) Yönet > Hizmetler ve Uygulamalar > Hizmetler >Windows Ses - Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu > Yeniden Başlat yaptım fakat sonuç alamadım*
*Ses Sorunlarını gider dediğimde ise Aygıtın Sesi Çok Düşük gibi uyarılar veriyor nasıl yükseltebilirim vs. bulamadım*
Varsayılan Hoparlör : Conexant SmartAudo HD
Bilgisayar : Lenovo g5070 i7 - Tek Girişli (Telefon Kulaklıkları için gibi vs.)
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
Sorun : Bilgisayar Hoparlörü Sorunsuz çalışıyor , Kulaklık Takıldığında ise Ses Ne Kulaklıktan geliyor ne de Hoparlörden. Bilgisayar Kulaklığın girdiğini Görüyor fakat Ses gelmiyor.
*Ses Sürücüsünü vs güncelledim fakat bir sonuç alamadım.*
*Bilgisayar > (Sağ Tık) Yönet > Hizmetler ve Uygulamalar > Hizmetler >Windows Ses - Windows Ses Bitiş Noktası Oluşturucu > Yeniden Başlat yaptım fakat sonuç alamadım*
*Ses Sorunlarını gider dediğimde ise Aygıtın Sesi Çok Düşük gibi uyarılar veriyor nasıl yükseltebilirim vs. bulamadım*
Varsayılan Hoparlör : Conexant SmartAudo HD
Bilgisayar : Lenovo g5070 i7 - Tek Girişli (Telefon Kulaklıkları için gibi vs.)
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...