Win XP CD sini nasıl flash'a aktarırız

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar windows cd sini yerine ben flash diskten kurmak istiyorum bunu nasıl yaparım

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
nasıl yani flashdan mı kuracan xp yi o.O o.O

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
vet aynen öyle demek istedim bilen varmı

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bunun için biosun bu özelliği desteklemesi gerekiyor diye biliyorum.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
XP CD'sinin içindeki tüm dosyaları atarsın flash disk'e setuptan çalıştırsın kurarsın.Ancak örneğin AAAAA-BBBBB-CCCCC-DDDDD-EEEEE şifresi ile kurulmuşsa o makine tekrar o şifreyle kurmak zorunda kalırsın.Başka key girdiğinde kabul etmez.Ayrıca eğer cd katılımsız ise katılımsız olarak yüklemez.Yok ben boot ederek kurucam diyorsan bios'unun bunu desteklemesi gerekir.Eğer dediğim gibi setuptan kuracaksan setup'u windows ortamında çalıştırdığın için windows'un kurulu olduğu hdd'yi tam biçimlendiremezsin bu yüzden temiz bir format atamazsın.

aliça

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bunu format atılmamış bir XP sistemi altında önce XP dosyalarını flash atalım sonra XP dosyaları içerisinde SETUP dosyasını çift tılayıp adımları takip edin ve Kur işlemini flash diske bağlamış olursunuz ama format atılmış bir sistemde flash diskinizi bilgisayara takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın sonrada açılırken MS DOS sistemine girin ve MS DOS tan flash diskte bulunan SETUP dosyasına DIR komutunu verin ve adımları takip edin ve CD kullanmadan sistemi kurun.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar daha önce ögrendim saolun :D konuyu hortlattınız :D

Reaksiyon puanı
189
hakkaten ha eski konuları niye hortlatırlar anlamam. buradan forum yönetimine sesleniyorum. eğer bi konuya yazılan en son mesaj 1 ay önce ise konu otomatik kilitlensin bu ne yaw...