win defender VS Eset

win defender vs eset

• eset

Kullanılan: 6 54.5%
  • defenfer

Kullanılan: 5 45.5%

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
defender de neymiş. eset kullanıyorum kaç tane crypt virüsü yakaladığını sayamadım bile.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Eset tek atar defender a :D Ama ben kendime güvendiğim için antivirüs programı kurmaya gerek duymadım. Pc de defender var :D

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Facebooktan bile virüs gelebiliyorken, bu zamanda o kadar çok pop reklam türlü siteye girip çıkıyorken bilemiyorum. Deli cesareti gibi geliyor. Sonuçta eskiden bu kadar web sayfası kullanılmıyorken dahi usblerden yiyorduk virüsleri.

Hasan Burus

Sadece bildiğim konular hakkında yazarım.
Reaksiyon puanı
108
İndirdiğiniz ve giriş yaptığınız internet sitelerine dikkat ederseniz Windows Defender yeterli olacaktır. Ücretsiz antivirüs programlarının kullanıcı verilerini depolayıp sattığına dair iddialar bulunuyor.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,098
İndirdiğiniz ve giriş yaptığınız internet sitelerine dikkat ederseniz Windows Defender yeterli olacaktır. Ücretsiz antivirüs programlarının kullanıcı verilerini depolayıp sattığına dair iddialar bulunuyor.
Yalan bence ama belli olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Java Ama 16 Gb istiyor knk ben kazandım :)

Akkara

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,389
Bilgisayarı kullanım durumuna göre değişir. Mesela; sosyal medya kullanmak, e-posta, bilindik ve güvenilir sitelerde sörf yapmak, orijinal oyunları yükleyerek oynamak vb. günlük kullanım amacıyla bilgisayar kullanılıyorsa (sistem ve diğer yazılımların güncel olması kaydıyla) üçüncü parti bir güvenlik yazılımına gerek yok.
Ancak; kullanıcı siber dünya tehditlerinden bihaber ise veya bilgisayar ortak kullanılıyorsa ya da güvenli olup olmadığı bilinmeyen harici depolama birimleri cihazda kullanılıyorsa, kamuya açık Wi-Fi kullanılıyorsa, bilinmedik sitelere giriş yapılıyor ve buralardan dosya indirmeleri yapılıyorsa, çok sık dosya gönderileri yapılıyorsa -duruma göre- ek güvenlik önlemleri alınması ve harici güvenlik yazılımı kullanmak şart.