WİN 8.1 Oyunları Destklemiyor

şok şok şok

• destekliyor :D

• eskide kaldı win 95 daha yeni

• eskide kaldı desteklemiyor win8.1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
arkadaşlar başlıkta sadece bir espri yaptım ASIL konu şuki Bir konu açıldı ''ABİLERİM ÇOK AZ RAM VAR BANA UYGUN WİNDOWS) diye bir konu Ben 8.1 kur işlemci iyi ise dedim. Yada Ram takviyesi yap 64 bit kur dedimsonra arkadaş yanıt olarak ''8.1 HEMEN HEMEN HİÇBİRŞEYİ DESTEKLEMİYOR BİRÇOK ŞEYİ TEMEL ŞEYLERİ DESTEKLİYOR'' dedi siz anladınız olayı ben diyorumki 8.1 GÜNÜMÜZDEKİ HERŞEYİ DESTEKLİYOR (Birkaç güncel oyun ve program hariç)

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
Uyumluluğu bilemem ama optimizasyon konusunda Windows Vista == Win 8 ve 8.1 diyorum. Win 8 ve 8.1'i rahat açan bilgisayar Win10'u daha rahat açar, Microsoft'un en güncel Vista'ları bu iki sürüm.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Uyumluluğu bilemem ama optimizasyon konusunda Windows Vista == Win 8 ve 8.1 diyorum. Win 8 ve 8.1'i rahat açan bilgisayar Win10'u daha rahat açar, Microsoft'un en güncel Vista'ları bu iki sürüm.
win 10 dayken 4 kere mavi ekran verdi hocam 4 gb t8300 var ? win 8.1 düştüm 3 AYDIR mavi ekran görmedim ve yanı işleri şeyleri yapıyorum :/

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
win 10 dayken 4 kere mavi ekran verdi hocam 4 gb t8300 var ? win 8.1 düştüm 3 AYDIR mavi ekran görmedim ve yanı işleri şeyleri yapıyorum :/
Problem ISO dosyanızdan veya sürücülerinizden kaynaklanıyor olabilir, ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz? Sürücüleri de manuel olarak resmi sitelerinden indirmelisiniz.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
sizin sistem özellikleri nedir
4 gb Ram
T8300 işlemci 2.40 GHz çift çekirdek
Nvıdıa GeForce 8400m

anakart hakkında hiçbi fikrim yok Laptop bide
Mesaj otomatik birleştirildi:

Problem ISO dosyanızdan veya sürücülerinizden kaynaklanıyor olabilir, ISO dosyasını Microsoft'un sitesinden mi indirdiniz? Sürücüleri de manuel olarak resmi sitelerinden indirmelisiniz.
iso buradan: Windows 10'u İndirin

ekran kartı buradan : Sürücüleri Yükle | NVIDIA

bu sorun 1 kere olmadı her kuruşumda oldu üstelik performans konusunda 8.1 BENCE daha mantıklıdır

CapScroLL

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,683
4 gb Ram
T8300 işlemci 2.40 GHz çift çekirdek
Nvıdıa GeForce 8400m

anakart hakkında hiçbi fikrim yok Laptop bide

iso buradan: Windows 10'u İndirin

ekran kartı buradan : Sürücüleri Yükle | NVIDIA

bu sorun 1 kere olmadı her kuruşumda oldu üstelik performans konusunda 8.1 BENCE daha mantıklıdır
En son ne zaman kurmuştunuz ve bu hata ile karşılaşmıştınız? Win7'den çıkmadan önce emin olmak için iyice araştırma yapmıştım ve Windows 10'un hatta Win7'nin bile Win8 ve 8.1 sürümlerinden daha stabil çalıştığını görmüştüm. Bana kalsa en temizi Win7 ama ben performanstan öte görsel arayüze takıldığım için Win10 kurdum, performans dersek Win7'nin üstüne sistem tanımam.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
ne alaka ben nfs most wanted 2005 i bile 8.1 de açıyorum 10 da açılmıyor
Senin Windows sorunlu o zaman. Yok öyle bir sorun. Ayrıca Windows 98 ve üzeri uyumlu oyun bunlar. DX9 şart ya en az birde .exe sinin vs uygunluğundan dolayı.

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
En son ne zaman kurmuştunuz ve bu hata ile karşılaşmıştınız? Win7'den çıkmadan önce emin olmak için iyice araştırma yapmıştım ve Windows 10'un hatta Win7'nin bile Win8 ve 8.1 sürümlerinden daha stabil çalıştığını görmüştüm. Bana kalsa en temizi Win7 ama ben performanstan öte görsel arayüze takıldığım için Win10 kurdum, performans dersek Win7'nin üstüne sistem tanımam.
Windows 8.1 en stabil windows sürümüdür. Ama güncel bilgisayarda windows 10 en mantıklı sürümdür. Ama eski bir bilgisayarda donanım uyumluysa windows 8.1 en iyi performansı verir ve 7den daha güvenli olur. Şahsen benim windows 7 starterla gelen eski 9 yıllık netbookumda windows 8.1 daha performanslı çalışıyor.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Hangi ilerizekalı (!) demişse çok yanlış bir bilgi, NT Windows XP ve Vista'dan bahsetmiyoruz.
Şu anki bütün Windows'lar Vista dan koyula koyula çıktılar.

Windows 8.1 en stabil windows sürümüdür. Ama güncel bilgisayarda windows 10 en mantıklı sürümdür. Ama eski bir bilgisayarda donanım uyumluysa windows 8.1 en iyi performansı verir ve 7den daha güvenli olur. Şahsen benim windows 7 starterla gelen eski 9 yıllık netbookumda 8.1 daha performanslı çalışıyor.
Lenovo G50 de de böyle. I3 4010U lu R5 M230 lu bu laptopda 7 varken Aerolite da bile kasıyordu. 10 kurdum kasmaları azaldı.

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Şu anki bütün Windows'lar Vista dan koyula koyula çıktılar.

Lenovo G50 de de böyle. I3 4010U lu R5 M230 lu bu laptopda 7 varken Aerolite da bile kasıyordu. 10 kurdum kasmaları azaldı.
Aslında tuhaf sizin durum çünkü ram tüketimi nerdeyse yarı yarıya cpu tüketimide 7 ve 8.1de. 8.1 denemenizi tavsiye ederim ama 10da memnunsanız en güncel olan 10da kalmanızı tavsiye ederim. Ben 10dan memnun olmayan kişilerin genelde 8.1de daha mutlu olduğunu okudum hep ondan 8.1 diyorum ben hatta windows 7ye bile oranla daha memnun oldum.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Aslında tuhaf sizin durum çünkü ram tüketimi nerdeyse yarı yarıya cpu tüketimide 7 ve 8.1de. 8.1 denemenizi tavsiye ederim ama 10da memnunsanız en güncel olan 10da kalmanızı tavsiye ederim. Ben 10dan memnun olmayan kişilerin genelde 8.1de daha mutlu olduğunu okudum hep ondan 8.1 diyorum ben hatta windows 7ye bile oranla daha memnun oldum.
PC benim değil ama tanıdığımım biri UEFI olarak format atmamı istemişti oradan biliyorum.