• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Win 7 Yüklerken Sorun Yaşıyorum :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dukkk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar bilgisayarda win7 vardı yükleyemedim hepsini biçimlendirdim şimdi elimde hiç bir şey kalmadı bende xp kurmak zorunda kaldım baktım kuruyor acaba neden win7 yi kurmuyor olabilir yardımcı olur musunuz....:crying::crying::crying: bilgisayarda zaten win7 vardı.. Biosda bios seçeneği: achı modda ıde de attım yine aynı hata ne yapmalıyım

HATA;
Windows gereken dosyaları yükleyemiyor. Dosya bozuk veya eksik olabilir. Yükleme için gereken tüm dosyaların kullanılabilirolduğundan emin olun ve yüklemeyi yeniden başlatın

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Acaba kullandığın CD hasar görmüş olabilir mi? Yeni bir Win7 kurulum cd'si ile kurmayı dene bence...

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Windows 7 dvd'si ilemi yükleme yapıyordun yoksa recovery yöntemi ilemi sistem sıfırlıyormuydun tam olarak anlamadım.

Zhee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal kullandığın DVD'de sıkıntı var temiz bir kurulum yapmayı farklı bir dvd ile dene

dukkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim elimde 3 dvd win7 vardı hepsi ile denediğimde bu uyarıyı alıyordum demek ki 3 üde bozulmuş ya da çizilmiş herneyse... tekrar çektim şimdi formatı atabildim teşekkür edderim:)