Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
win7 yi indiriyosun, sonra flashdisk'e atıyosun, sonra en yakın internet cafede onu dvd ye çektiriyosun sonra dvd-rom'unla evde kuruyosun (tabi dvd-rom'un varsa)
internetten indir.. sonra hangi d sürücüsüün içine at sonra çalıştır setupı yükle nex nex sonra C sürücüsünü seç yükler o kendini sonra yükleme tamamlandığı zaman.. Bİlgisayarıma gir OLD Windows var sil onu kullan tamam
En güzel en hızlı ve güvenli kurulum daemon tools ile oluyor ... indirdiğin .iso kalıbını daemon ile aç zaten sonra herhangi bir program kurulumu gibi next next finish xD
Ben ılkınde USB den yukledım sonra denemek ıcın USB ye sıfre koydum Sonra sistem çöktü USB de acılmıyo kaldım ortada Tekrardan XP kurdum Aklımı seveyim D ye kopyaladıgım Windows 7 ile tekrar Xp nın ustune 7 yi kurup şifreyi çözüp windows.old u silip güvenle kullanıyorum
evet murat arkadaşımız biraz bahsetmiş deamon tools programını indir sanal dvd oluşturacak sana iso dosyasını onunla aç kuruluma geç diyelim tek hardisk var hiç sorun değil merak etme hardiskin silinmez dvd romum bozuktu defalarca bu yöntemle kurdum kurulumdan sonra c ye gir orda windows.old isimli eski sistem dosyaların olacak onu sil bu iş tamamdır