Wİn 7 Yi Nasıl Kurmam lazım ?

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar şimdi win 7 yi indirdikten sonra nasıl kuracağımı bilmiyorum çünkü
dvd rw yok yüklemek için başka seçeneğim yokmu ?

açıklayıcı bi bilgi verirmisniz? :drool:

NaMa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
araştır bak flash bellekten yukleyebılırsın eger flash bellekten yuklemeyı denedıgın halde olmadıysa bios guncelle gene olmadıysa şansına küs otur ağla :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar şimdi win 7 yi indirdikten sonra nasıl kuracağımı bilmiyorum çünkü
dvd rw yok yüklemek için başka seçeneğim yokmu ?

açıklayıcı bi bilgi verirmisniz? :drool:

win7 yi indiriyosun, sonra flashdisk'e atıyosun, sonra en yakın internet cafede onu dvd ye çektiriyosun sonra dvd-rom'unla evde kuruyosun (tabi dvd-rom'un varsa)

eğer yoksa;
USB Flash diskten Windows 7 Kurulumu

Abdurahman

Profesör
Reaksiyon puanı
8
internetten indir.. sonra hangi d sürücüsüün içine at :D sonra çalıştır setupı yükle nex nex sonra C sürücüsünü seç :D yükler o kendini sonra yükleme tamamlandığı zaman.. Bİlgisayarıma gir :D OLD Windows var sil onu :D kullan tamam :D

kmuratk

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
En güzel en hızlı ve güvenli kurulum daemon tools ile oluyor ... indirdiğin .iso kalıbını daemon ile aç zaten sonra herhangi bir program kurulumu gibi next next finish xD

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben ılkınde USB den yukledım sonra denemek ıcın USB ye sıfre koydum :D Sonra sistem çöktü USB de acılmıyo kaldım ortada :D Tekrardan XP kurdum Aklımı seveyim D ye kopyaladıgım Windows 7 ile tekrar Xp nın ustune 7 yi kurup şifreyi çözüp windows.old u silip güvenle kullanıyorum :)

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
evet murat arkadaşımız biraz bahsetmiş deamon tools programını indir sanal dvd oluşturacak sana iso dosyasını onunla aç kuruluma geç diyelim tek hardisk var hiç sorun değil merak etme hardiskin silinmez dvd romum bozuktu defalarca bu yöntemle kurdum kurulumdan sonra c ye gir orda windows.old isimli eski sistem dosyaların olacak onu sil bu iş tamamdır