Win 7 usb'den kurulum

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
iyi günler
elimde dvd okuyucusu olmayan bir pc var.buna usb'den kurulum yapmam gerekiyor.ama bu pc de win xp yüklü.windows usb dvd tool'da hata veriyor; invalid iso file diyor.cmd den diskpart-list disk yapınca da flash ı görmüyor.elim kolum bağlı :):angry::sneaky2::blink:.iyileşecek mi doktor :(

mned

Doçent
Reaksiyon puanı
24
diskpart-list 'i flashı takmadan yapın sonra " list disk " komutunu verin sonra flası takıp bir daha " list disk " yapın benim de başıma gelmişti böyle gösterdim flash'ı.

Reaksiyon puanı
2,148
novicorp kullanabilirsin win7 seçeneği var denemedim ama..
http://wintoflash.com/download/en/

244p3lh.jpg

watchers

Doçent
Reaksiyon puanı
9
sonuç nedir denedinmi çalışıyormu

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
böle bişey başıma gelmedi ama gelebilr teşekkürler

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir ara flashdan ubuntu kurmuştum ama windows 7 nasıl kurulur bilmiyorum:D

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
hocam 7-zip ile 4gb flash belleğe yükleme yap okdir :D fat32 olarak biçimlendirmen gerekiyor :D

ipucu : flash belleği çıkarıp taktığında win7 setup dosyası çıkıyorsa olmuştur demektir sana sadece biosdan ayarlamak kalıyor :D

sersiler

Asistan
Reaksiyon puanı
1
7-zip le nasıl yükleme yapılıyor, biraz açarmısınız?.

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
hocam 7-zip ile 4gb flash belleğe yükleme yap okdir :D fat32 olarak biçimlendirmen gerekiyor :D

ipucu : flash belleği çıkarıp taktığında win7 setup dosyası çıkıyorsa olmuştur demektir sana sadece biosdan ayarlamak kalıyor :D

Bu işlemi harici harddiskte 3 gb lık bi bölüm oluşturup yapsam olurmu ?

Reaksiyon puanı
2,148

bu sadece win7 de mi geçerli :mrgreen:

Reaksiyon puanı
2,148
bu senin yöntem wintoflash programının neden win7 yi daha hızlı hazırladığını açıklar :)
bi benim cd den çalışan xp mi atamadım usb ye, konuyla alakası varken sorayım :D
istediğimiz bi cdyi manuel olarak nasıl boot edebiliriz mesela xp kurulumu winnt ile açılıyor, başka cdlerde de bu yol bulunabilir mi.
Şunun için lazım; usb diskime msdos yükledim bilgisayarı usb den açınca dos ekranı açılıyor yani ordan komut girip usb içindeki bi cd içeriğini açmak istiyorum

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
dostum dur.sakın bu işlemlere başlama.

al şu linki http://www.ezbsystems.com/ultraiso/

serialini bulursun...iso dosyasını direk usb ye yazdıra tıkla..programı türkçe kullanabiliyorsun....

ben windows7 yi 4gb lık usb diske yazdırdım..ve kurdum..program çok kolay..sakın böyle uzun işlerle kafanı yorma..

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar ben hdd'den 3 gb lık bi bölüm ayırdım FAT32 formatında win7 yi actım içine ama biostan görmüyo bi türlü yardım edebilecek varmı ?

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
şu an win 7'deyim ve 15 dk. sürdü yükleme ama.biostan ilk açarken bayağı bekletti yaklaşık 25 dk. kadar.dvd den yüklemiştim kendi pc me.5 dk. de geçmişti orayı.

xismailaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşlar ben hdd'den 3 gb lık bi bölüm ayırdım FAT32 formatında win7 yi actım içine ama biostan görmüyo bi türlü yardım edebilecek varmı ?

ya bence bu mümkün değil.
taşınabilir diskte bir bölüme bu şekilde atarsanız boot dosyası filan lazım.
yoksa senin istediğin bölümden boot etmez ki.

flash diskte de 2 bölüm olsa onda da olmaz.

bölümlerde master, slave olayı olsaymış bi ihtimal olarmış :D

yalnız Ubuntu'dan tecrübe ettiğim kadarıyla Flash Disk mükemmel hızlı kuruyor.
muhtemelen bunda da öyledir.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
şu an win 7'deyim ve 15 dk. sürdü yükleme ama.biostan ilk açarken bayağı bekletti yaklaşık 25 dk. kadar.dvd den yüklemiştim kendi pc me.5 dk. de geçmişti orayı.

hocam bilgisayarına göre değişiyor yaw :D bende de tam tersi olmuştu açılış ekranı hızlı gelmişti ama genel olarak hızlı gelmişti :D bu donanımların iyiliğinden çok donamımların biribiri ile uyumundan kaynaklanıyor :D çünkü benim o kadar iyi değil :D