Win 7 Tam Ekran Sorunu

desiredesire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Windows 7 Ult. x64 kullanıyorum. Ati hd4570 ekran kartı ve amd işlemcili olan notebook kullanıyorum. Oynadığım büyük küçük tüm oyunlarda ekran görüntüsü tam ekran olmuyor. hep kare olarak görünüyor. ben ekrana yayılsın istiyorum.Çözünürlük olarak 1366x768 kullanıyorum. oyundaki videolar ve oyun görüntüsü tam ortada olarak görünüyor. ekran kartının en güncel sürümünü kullanıyorum. hatta monitör olarak ta digital flat 1366x768 olarak bile yükledim yine sorun aynı çözümünü bilen lütfen yardım etsin.şimdiden teşekkürler.

onlinemovies

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ekran kartının panelini aç en boy oranını koru yazar ona tıkla. Yada öncelike çözünürlüğü bir derece düşür sonra kontrol panelini aç ati ise tam ekran falan yazar ona bas. Full çözünürlükte bu şıkkı göremezsin o yüzden o da olmadı internetten ara bulursun ben öle yapmıştım

carnifexturca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar dizüstü bilgisayarı (32 bit)ve mobile intel 965 express chipset yonga kümesi olan arkadaşlar aşağıdaki siteden programı indirin.
http://downloadcenter.intel.com/Det...rsion=Windows 7, 32-bit*&DownloadType=Drivers
bu programı indirdikten sonra kurun.bu size intelin kontrol panelini açtıracak.bu programı kurduktan sonra programda grafik seçenekleri/pano sığdırma seçeneğini tam ekran(sınır yok) seçeneğini seçtiğiniz zaman tam ekran sorunu ortadan kalkıyor.ben bulmak için çok uğraştım umarım size bir faydası dokunur.saygılar
not: 64 bit olanlar da siteden indirebilirler.