Win 7 silip Xp sp3 yüklerken hata

Sironizizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Win 7 silip xp kurmam lazım çok acil otomasyonda kullanılması lazım bu pcnin

---- Mesajlar birleştirildi ----

Win 7 açılıyordu easy bcd ile bootta win7 yi sildim xp koydum şimdi hiç açılmıyor

---- Mesajlar birleştirildi ----

Win 7 açılıyordu easy bcd ile bootta win7 yi sildim xp koydum şi

Ekli dosyalar

• 20181208_110911.jpg
    20181208_110911.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 289
Son düzenleme:

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Windows 7'nin yanına XP mi kurmaya çalışıyorsunuz?
DVD optik sürücüsü üzerinden mi yoksa USB depolama aygıtı üzerinden mi format işlemini gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz?
Neler yaptığınızı, ne yapmaya çalıştığınızı adım adım tek tek yazarsanız, yardım etmek isteyenler için ön bilgi olur.

Sironizizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Win 7 açılıyordu easy bcd ile bootta win7 yi sildim xp koydum win 7 açılmıyor formatta atamıyorum xp ile win 7 usb boot u da görmüyor güvenli moduda açmıyor format atabilsem çözücemde

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,395
Win 7 açılıyordu easy bcd ile bootta win7 yi sildim xp koydum win 7 açılmıyor formatta atamıyorum xp ile win 7 usb boot u da görmüyor güvenli moduda açmıyor format atabilsem çözücemde
USB için Windows XP format medyasını nereden indirdiniz ve ne ile USB'ye yazdırdınız?

(Rufus ile önyüklenebilir bir USB flash sürücü oluşturmak için şu rehberde yazılanları takip ediniz.)

Sironizizim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Ru
USB için Windows XP format medyasını nereden indirdiniz ve ne ile USB'ye yazdırdınız?

(Rufus ile önyüklenebilir bir USB flash sürücü oluşturmak için şu rehberde yazılanları takip ediniz.)
Rufus ile w7 oluşturdum dedim ki xp yi hörmüyor belki 7 yi görürse düzletirim diye benim direk hdd pc yi açmadan biçimlendirmem lazım bu mümkünmü