Win 7 Kullanıcı Hesabı Sorunu

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Kardeşim için açıtğım misafir kullanıcı hesabı giderek yönetici hesabı oluyor, şöyleki yönetici hesabı ile giremediğim bazı sitelere misafir oturumu ile girebiliyorum..

öreneğin msn programı yönetici hesabında çalışmıyor defalarca kaldırıp tekrar kurdum ama değişen bişey yok, google un harita sayfası ve yine google un fotoğraf sitesi
picasa sadece misafir oturumunda açılıyor..mozilla dışında chrome opera ie tarayıcılarında da denedim ama bu sayfaları bi türlü açılmıyor yönetici hesabında. .bunun gibi bir kaç site daha var ama onlar fazla önem teşkil etmiyor..

evet arkadaşlar bu konuda yardımı dokunucaklar lütfen yardımınızı esirgemeyin

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o hesaba yönetici yetkisi vermiş olabilirmisin..???

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
o hesaba yönetici yetkisi vermiş olabilirmisin..???

öyle bişey yaptığımı hatırlamıyorum, bide misafir oturumunu komple kapattığımda msn ve diğer sitelere giremiyişim sürüyor,anlıyacağın msn ye girmek için misafir oturumunu denetim masasından açmam şart

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Bahsedilen yazılımları tümüyle kaldırıp, kendi yönetici hesabınızda oturum açarak kurarsanız sorun ortadan kalkacaktır.

gencbeyin34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yeni bir yönetici hesabı oluştur ve açtığın yeni hesaptan dene msn ve diğer siteleri açmayı.. işe yarayabilir birkaç kere başıma geldi msn olayı. İşe yaramazsa messenger ile ilgili bütün dosyaları kaldırıp tekrar yükle açtığın yeni yönetici hesabından.

Komanachi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.

Yeni bir yönetici hesabı açarak denemenizi öneririm. Eğer sorun devam ediyorsa, çalıştırmak istediğiniz programları yeni açtığınız yönetici hesabıyla kurun. Sorun çözülecektir.

Saygılar.

kuunteer

Asistan
Reaksiyon puanı
9
saolun arkadaşlar yardımlarınız için, dün gördüğüm ve uygulamaya çalıştığım şu haberden

sonra bilgisayara mecburi format atmak zorunda kaldım, o yuzden sorun ortadan kalktı..