Alihan DEMİRTAŞ
Asistan
sa millet benim pc nin hdd si bozuldu geçici bir süre win 7 kullanmam gerekiyor 6 aylık fln bi lisans anahtarı fln bulabilme imkanım varmı yardımcı olursanız sevinirim
onlar genelde virüslü oluyor o şekilde crack kullanmıyorum o nedenleFormat attıktan sonra internette bulunan tonlarca crack programlarıyla işini görebilirsin. KMS Falan ...
setup mantığıyla çalışan crack dosyalarından bahsediyorsan onlar genelde virüslü oluyor o nedenle onun haricinde bişey bakıyorum o mantıkla çalışmıyorsa verBu saatten sonra w7 anahtarlarını bulmak çok zor. İstersen ben sana etkinleştirmek için temiz bi dosya vereyim. İstediğini belirtmen yeterli olacaktır.
windows harici yazılımlar hoşuma gitmiyor ve bilgisayarımın harddiski bozuk olduğu için format atarken sıkıntı oluyor zaten yeni harddisk alınca windows 10 a geçicem anakart lisanslı olduğu içinwindows 10 orjinal olarak kuruluyorniye windows 7 Peppermint 8 ile live olarak kullan hem hızlı hemde kullanışlı Google Chromium yüklü geliyor...
sinir bozuyo bir süre sonra bide arka planda yazı çıkıyor alt köşede kötü duruyor onun içinEtkinleştirmeden de kullanabilirsin, en fazla açılırken etkinleştir diyor iptal diyip geçiyorsun.