win 7 etkinleştirme

Reaksiyon puanı
23
sa millet benim pc nin hdd si bozuldu geçici bir süre win 7 kullanmam gerekiyor 6 aylık fln bi lisans anahtarı fln bulabilme imkanım varmı yardımcı olursanız sevinirim

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Format attıktan sonra internette bulunan tonlarca crack programlarıyla işini görebilirsin. KMS Falan ...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Bu saatten sonra w7 anahtarlarını bulmak çok zor. İstersen ben sana etkinleştirmek için temiz bi dosya vereyim. İstediğini belirtmen yeterli olacaktır.

Reaksiyon puanı
2,148
Etkinleştirmeden de kullanabilirsin, en fazla açılırken etkinleştir diyor iptal diyip geçiyorsun.

imhotep

Profesör
Reaksiyon puanı
192
niye windows 7 Peppermint 8 ile live olarak kullan hem hızlı hemde kullanışlı Google Chromium yüklü geliyor...

Reaksiyon puanı
23
Format attıktan sonra internette bulunan tonlarca crack programlarıyla işini görebilirsin. KMS Falan ...
onlar genelde virüslü oluyor o şekilde crack kullanmıyorum o nedenle
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu saatten sonra w7 anahtarlarını bulmak çok zor. İstersen ben sana etkinleştirmek için temiz bi dosya vereyim. İstediğini belirtmen yeterli olacaktır.
setup mantığıyla çalışan crack dosyalarından bahsediyorsan onlar genelde virüslü oluyor o nedenle onun haricinde bişey bakıyorum o mantıkla çalışmıyorsa ver
niye windows 7 Peppermint 8 ile live olarak kullan hem hızlı hemde kullanışlı Google Chromium yüklü geliyor...
windows harici yazılımlar hoşuma gitmiyor ve bilgisayarımın harddiski bozuk olduğu için format atarken sıkıntı oluyor zaten yeni harddisk alınca windows 10 a geçicem anakart lisanslı olduğu içinwindows 10 orjinal olarak kuruluyor
Etkinleştirmeden de kullanabilirsin, en fazla açılırken etkinleştir diyor iptal diyip geçiyorsun.
sinir bozuyo bir süre sonra bide arka planda yazı çıkıyor alt köşede kötü duruyor onun için