Win 7 Bilinmeyen aygıt sorunu Intel(R) ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SADER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SADER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba;

Sorun : Bilinmeyen aygıt.
Konum : Intel(R) ICH8/ICH8R Family LPC Interface Controller - 2810 üstünde.

Windows 7 7226 rc de vista driver ile yüklediğim aygıt sürücüsünü 7600 rtm kabul etmedi. Netteki birçok driveri denedim olmadı. Nette yabancı siteler dahil bilgide bulamadım.

Asus P5B kullanan ve bu problemle karşılaşan var mı? Çözümü nedir?

yusher

Profesör
Reaksiyon puanı
12
intel inf update son versiyonunu denedin mi ?

emrelinho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de vardı..asus un kendi programı var probe diye onu yükledim sorun gitti..

benm sorunum ekran kartım 256 mb ama 64 mb olarak görünüyor...

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben en çok ses kartı driverı ile uğraştım ki Windows /'yi kaldırmama sebeplerden biridir, her açtığımda ses kartının özelliklerini tanımayıp ilk açılışta bana ses kartını seçtirmeye çalışıyordu, ben verim alamadım 7'den :(

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
YUSHER in dediği gibi intel inf update denersen olur

link::: Download Software, Drivers and Utilities Filters

bu adrese gir işletim sistemini vista diye geç programı indirince uyumluluk moduna gir programı vista olarak ve yönetici olarak çalıştır şeklinde ayarla böyle geçer... bildiğim tek yöntem

SADER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Intel inf update normal kuruluyor. ( UAC Devre dışı ve Vista uyumu ile) fakat aygıt yine bilinmeyen olarak görünmeye devam ediyor.

Bu adresten indirdiğim
http://downloadcenter.intel.com/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2101&OSFullName=Windows+Vista+32*〈=eng&strOSs=164&submit=Go!

Intel(R) Matrix Storage Manager 8.9.0.1023 - supported for Windows Vista 32* - 7/17/2009

Dosyasından, Manuel yükleme ile disketi var deyip "Intel(R) ICH8R/ICH9R/ICH10R/DO/PCH SATA RAID Controller " seçip onayladığımda mavi ekran ve resetle karşılaşıyorum.

Ya nebiçim bir bela idi bu....

SADER

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bende de vardı..asus un kendi programı var probe diye onu yükledim sorun gitti..

Intelin sürücüleri hiçbir işe yaramadı. emrelinho arkadaşın dediği gibi Asus Probe'yi kurunca düzeldi. Teşekkürler emrelinho.

Aynı sorunla karşılaşanlara duyurulur...