İndirim Havit Gamenote H2002e 799 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XPlasma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

XPlasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48

Kulaklık yanlış hatırlamıyorsam bu fiyata birkaç yerde daha satılıyor. Ben diğerlerine göre birazcık daha güvenilir bulduğumdan amazon linki koydum.

Screenshot_20250502_224323_Akake.jpg

Kulaklığın fiyatı H2230D'nin bile altına düşmüş. Bu fiyata anakartınızın ses kartı iyise doğru düzgün rakibi yok gibi görünüyor. Mikrofon testleri bu fiyata gayet yeterli gibi. Müzik performansı hakkında net bir bilgi bulamadım maalesef. Bu fiyattaki kulaklığın zaten abartı iyi bir müzik performansı olmayacaktır diye düşünsemde net bir şey demeyeceğim. Bulabildiğim kadarıyla dip ses harici bir sorunda yok gibi. Kullanan birisi aydınlatma yapabilirse sevinirim

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
110
Bu senenin başında aldık bu kulaklığı bizdeki model jak girişliydi sesler 10 saniyede bir git gel yapıyodu belki bize öyle denk geldi bilmiyorum.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
110
Nasıl yani hocam?
Sesler git gel yapıyodu gidiyo bir kaç saniye sonra geri geliyodu başka bir laptopda denedik yine aynı problem oldu jak belki aldığım üründe vardı problem bilmiyorum iade ettik direk.

XPlasma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
48
Sesler git gel yapıyodu gidiyo bir kaç saniye sonra geri geliyodu başka bir laptopda denedik yine aynı problem oldu jak belki aldığım üründe vardı problem bilmiyorum iade ettik direk.
Havitin bazı ürünleri bozuk çıkabiliyordu. Bir değişim yapmayı deneseydiniz keşke.

alierdems

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
110
iade edip böyle uğraşmiyim almışken kaliteli olsun diyip hyperx 2 cloud wireless aldım 2k ya