Win 7 açılmıyor Yardım!!

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar bugün Pardus 2009 alpha kurdum win 7 nin boot ekranı gelmiyor, win 7 nin cd sinden başlatma onarma yapmaya çalıştım o da olmadı ne yapabilirim sizce?

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
abi ben anlamam ama pardüsü kurunca win7 nini boot ekranın gelmesni nasıl bekliyon sen ben anlamadım ben pc ye başka bi sistem kursam onun ekranı gelir diye düşünüorum ama ben bilmiyom ne olduğunu anlamadım

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
abi ben anlamam ama pardüsü kurunca win7 nini boot ekranın gelmesni nasıl bekliyon sen ben anlamadım ben pc ye başka bi sistem kursam onun ekranı gelir diye düşünüorum ama ben bilmiyom ne olduğunu anlamadım

arkadaşım aynı anda 3-4 işletim sistemi aynı anda kurduğum oldu yani bootu seçenek soracak hale getiriosun bi şekilde ama bu kez ya bişeyi atladım yada bi abukluk oldu ki bişey sormaksızın pardus açıyo :(

sarsarhos

Asistan
Reaksiyon puanı
6
pardustan GRUB kur. grub bi işletim sistemini seçmene yardım eder ama ben nası kurulduğunu bilmiyorum :D

sezarstar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim sorum olcak arkadaslar onceden windows ultimate yuklemısıtım sorunsuz kullandım. son zamanlar bıkac program yukledım ondan sonra acılırken windows ekranı gelınce kapanmaya basladı.windows 7 yı ındırıp yukledım kurdumm ve programları yukledıten sonra aynı sorun oldu. sizce programla mı ılgılı yoksa bılgısayarda mı sorun cvbınızı beklıyorum

ok2tay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windowsu açılmayan kişinin bana ulaşması lazım ilacı bende

ok2tay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
muhtemel pardus u kurarken grup yöneticiyi gözardı etmişsin..tekrar pardus cd sini tak grubu çalıştır yada pardus u dikkatli bir şekilde kur...

windowsu açtın farzediyorum ...easy bcd yazılımı yükle çalıştır windows bootu tekrar yazdır. pardusu da sil gitsin. windows eskisi gib

nurullahd1450

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim bilgisayarda hem win 7 hemde xp kuruluyarda ama ben win 7 kullanıyordum bu sabah uyandım baktım ki win 7 yok bilgisaayr görmyor ama bütün dosyaları bilgisayarda bana bi yardım edermisiniz

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
tek tuşla o pardusun kalnıtısını kaldırabilirsin.programın ismi psdos

ayrıca bu yazılımı hiren boot cd içerisinde bulabilirsin.
psdos yazılımıya kesin kaldırırsın
.