Win 7 açılış parolası sorunu

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Win 7 açılış parolasını unuttum haliyle paraloyı kırmam gerekiyor.ERD commander denedim olmadı admin kullaıcısı kurtarma konsolu uzerinden aktif etmeyi denedim olmadı.Hyern boot cd ile denedim olmadı.Daha önce yapmış olanlar varsa yardım bekliyorum.Denenmiş ve başarı elde edilmiş çözümler sunarsanız sevinirim denemekten yoruldum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Tek hesap mı var bilgisayarda ?
Açılışta F8 tuşuna basarak güvenli modda başlatırsanız Yönetici hesabı ile ile giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

En son seçenek ise Linux LiveCD ile sistemi başlatarak dosyalarınızı yedekledikten sonra Windows 7 yi yeniden yüklemektir.

ertgrlygmr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Win 7 de yonetici hesabı defaultta kapalı gelir.Aktif etmek icin ya giriş yapmak gerek yada kurtarma konsolunda bir komut aracılığı ile aktif etmek gerekir.Onuda denedim olmuyor.

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam rise iyi güzelde birazda nasil yapilacacagina dair resimli yada bir video anlatim olabilirmi acaba cok iyi olur simdi diyelimki indirdik cd yazdik diyelim ama surasini anladim yani nasil yapilacak

Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra unuttuğunuz bilgisayarda cd�en bilgisayarı açmak için bootable cd yapmanız gerekiyor. Programla bu cd yi oluşturun.

nasil boottable yapacagiz birde bunu aciklarmisin sayin rise resimli yada videolu olursa cok memnun olrum selam saygilar

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Daha önce başıma gelmedi.
Fakat kısa bir araştırmadan sonra aşağıdaki bilgilere ulaştım :

Kaynak
Programın İngilizce Yardım dosyasını okumak için buraya tıklayın

selam rise iyi güzelde birazda nasil yapilacacagina dair resimli yada bir video anlatim olabilirmi acaba cok iyi olur simdi diyelimki indirdik cd yazdik diyelim ama surasini anladim yani nasil yapilacak

Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra unuttuğunuz bilgisayarda cd�en bilgisayarı açmak için bootable cd yapmanız gerekiyor. Programla bu cd yi oluşturun.

nasil boottable yapacagiz birde bunu aciklarmisin sayin rise resimli yada videolu olursa cok memnun olrum selam saygilar

Az önceki mesajın sonunda verilen pdf dosyasına bakabilirsiniz..

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam rise pdf dosyasi acilmiyor acaba siz bir resimli aciklamada bulunsaniz acaba hepimiz ingilizce fazla bilmiyor mesela ben fazla bilmiyorum bu yüzden biraz yardimci aciklamalar olursa cok memnun oluruz yinede cok cok sag olasin

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
selam rise pdf dosyasi acilmiyor acaba siz bir resimli aciklamada bulunsaniz acaba hepimiz ingilizce fazla bilmiyor mesela ben fazla bilmiyorum bu yüzden biraz yardimci aciklamalar olursa cok memnun oluruz yinede cok cok sag olasin

Tamam,
dosyaları indirip CD ye yazacağım ve resimli olarak adım adım anlatacağım.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Tamam,
dosyaları indirip CD ye yazacağım ve resimli olarak adım adım anlatacağım.

Yazılımı indiyorum artık akşam eve gidince test yaparım bende.

Ben genellikle Erd ile kırıyorum.

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247

Tam kurcalamadım, şifre gösterilen bölüme kadar gelip geri döndüm...
Windows parolasına güvenip de bilgisayarımı kimse açamaz demeyin...

Sonuç :
Bu CD çok tehlikeli :devil2:
Demedi demeyin sonra...
Mevcut şifreyi yıldız olarak gösteriyor ki; yenisi ile kolayca değiştiriliyor
Resmen çocuk oyuncağı..
Çoğu şeyi de otomatik yapmakta. :sleeping:

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Test ettim ama yazılım sapıttı, ilk önce bir şifre koydum sonra değiştirip farklı bir şifre koydum, doğal olarak ilk koyduğum şifreyi gördü ve onu bana verdi, en son ki (şu an kullandığım) şifreyi vermedi bana :)

Defalarca test etmeme rağmen eski şifreyi verdi sürekli, ama şifre değiştirebiliyor sorun yok ama yeni şifremi gösteremedi bana :D