7 Haziran 2009 #1 T tmpuser Profesör Katılım 3 Haziran 2009 Mesajlar 1,248 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 a4 pk 635 Cam in driverını bulamadım Soundmax driverını yüklememe rağmen ses kesik kesik çıkıyor nedeneini bilen var MI? kamerayı geçtim bu ses sorunun nedeni nedir acaba
a4 pk 635 Cam in driverını bulamadım Soundmax driverını yüklememe rağmen ses kesik kesik çıkıyor nedeneini bilen var MI? kamerayı geçtim bu ses sorunun nedeni nedir acaba
7 Haziran 2009 #2 sdelta Profesör Katılım 23 Nisan 2008 Mesajlar 4,234 Reaksiyon puanı 145 Puanları 243 vista uyumluluk şeklinde kurdun mu ?
7 Haziran 2009 Konuyu başlatan #3 T tmpuser Profesör Katılım 3 Haziran 2009 Mesajlar 1,248 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 sdelta dedi ki: vista uyumluluk şeklinde kurdun mu ? Genişletmek için tıkla ... win 7 uyumluluk şeklinde kurulan çoğu program çalışmıyor yani bende hiçbirisi çalışmadı Galiba Tam sürüm çıkana kadar bekleyeceğiz
sdelta dedi ki: vista uyumluluk şeklinde kurdun mu ? Genişletmek için tıkla ... win 7 uyumluluk şeklinde kurulan çoğu program çalışmıyor yani bende hiçbirisi çalışmadı Galiba Tam sürüm çıkana kadar bekleyeceğiz