Alirıza-56543
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Win 11 kullanıyorum pc çok ısınıyor win 10 kursam ısınma sorunu gidermi i5 1135g7 8 GB Ram mx 350 ekran kartı var
Kardeş sistem gereksinimi diye bir şey var işletim sistemlerininHavalar sıcak kaç derece bu havada soğuk üfleyecek hali yok
Isınmanın işletim sistemi ile alakası yok bu sıcakta çok normal 10 da kursan aynı 11 deKardeş sistem gereksinimi diye bir şey var işletim sistemlerinin
Kışın soğuk oda +klima açtım yine aynıIsınmanın işletim sistemi ile alakası yok bu sıcakta çok normal 10 da kursan aynı 11 de
Laptop kullanıcısı mısın hocam öne göre yorum yapacağımKışın soğuk oda +klima açtım yine aynı
Laptop kullanıcısı mısın hocam öne göre yorum yapacağım
Çok çok normal o zaman hocam laptop masaüstü bilgisayara nazaran daha çok ısınır toplasan 2 adet fan var belkide 1 zaten sıcak hava tahliyeside iyi değilse ısınır zaten istersen altına buz koy
Peki bu ekran kartı 55 dereceye çıkarken fanlar çalışıyor aynı laptop kuzende var onun 65 de fanlar çalışıyor onun ayarı işlemciyi desteklemiyorÇok çok normal o zaman hocam laptop masaüstü bilgisayara nazaran daha çok ısınır toplasan 2 adet fan var belkide 1 zaten sıcak hava tahliyeside iyi değilse ısınır zaten istersen altına buz koy
Hocam dediğinizden birşey anlamadım ama bakın konuyu şöyle izah edeyim tekrardan işletim sistemleri ısınma sorunu yaratmaz Windows 10 da istenen bellek 2 11 de 4 siz elbette bellek kullanımı ısıyı etkiler ama o kadar devasa bir derecede değil ne yapabilirsiniz bellek kullanımını düşürebilirsiniz Windows optimizasyonu yaparak atıyorum %40 olan kullanımı %20’ye düşürebilirisiniz gereksiz program vesaire kapatarak kullanımı azaltırsınız belleğe daha az yük biner yani bunun o kadar etkisi yok ama etkisi olabilecek tek yolda budurPeki bu ekran kartı 55 dereceye çıkarken fanlar çalışıyor aynı laptop kuzende var onun 65 de fanlar çalışıyor onun ayarı işlemciyi desteklemiyor