Win 10 Yavaşlık Sorunu

Reaksiyon puanı
304
2016 Daha Yeni Girmişken Lenovo Marka Bir Laptop Aldım win 8.1 idi o zamanlar bedava geçiş sağlıyordu win 10 ve win10 geçtim sonuç başlat menüsü bile 8-9 saniyede açılıyor google Ne zaman açılır siz düşünün temiz kurulum yaptım yaklaşık 1 ay önce şimdi bir nebze daha iyi ancak gerçekten daha fazlasını bekliyorum tatmin olmadım tatmin edemedin beni win 10... Hatta Ve Hatta Benden Daha Kötü Donanıma Sahip Fanı Bozuk Olan Laptop Bile Çok Daha Hızlı Saniyesinde Steam'a Giriyor Şu Sorunu Çözen Arkadaş Veya Arkadaşlarla Kurbana Giricem (Şakaydı) Saygılar...

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
2016 Daha Yeni Girmişken Lenovo Marka Bir Laptop Aldım win 8.1 idi o zamanlar bedava geçiş sağlıyordu win 10 ve win10 geçtim sonuç başlat menüsü bile 8-9 saniyede açılıyor google Ne zaman açılır siz düşünün temiz kurulum yaptım yaklaşık 1 ay önce şimdi bir nebze daha iyi ancak gerçekten daha fazlasını bekliyorum tatmin olmadım tatmin edemedin beni win 10... Hatta Ve Hatta Benden Daha Kötü Donanıma Sahip Fanı Bozuk Olan Laptop Bile Çok Daha Hızlı Saniyesinde Steam'a Giriyor Şu Sorunu Çözen Arkadaş Veya Arkadaşlarla Kurbana Giricem (Şakaydı) Saygılar...
360 Total Security deneyin farkı görün. 360'ta büyü var hızlandırıyor. Sonra olmazsa format deneriz.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Windows 10 sıkıntılıdır ama bunu söyleyeyim. SSD şart.
Driveelar tam mı onlara da bakın.

Reaksiyon puanı
304
360 Total Security deneyin farkı görün. 360'ta büyü var hızlandırıyor. Sonra olmazsa format deneriz.
Daha Yeni Avira Free Kurmuştum Ama 360'ı Deneyeceğim Herhalde Masaüstü Olsa Eset Kurardım Nod32 Çok Güzel Deneyim Bırakmıştı

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Driverlar Tam Ancak Drive Booster ile Tekrardan Bakıp Size Döneceğim...
Aha işte sorun bu. Driverları temizleyin. Gerekirse format atın. Sonra elle driverları yükleyin. Driver Booster onun bunun driverını ona buna kuruyor. Kesinlikle o tür programlardan uzak durun.

Reaksiyon puanı
304
Aha işte sorun bu. Driverları temizleyin. Gerekirse format atın. Sonra elle driverları yükleyin. Driver Booster onun bunun driverını ona buna kuruyor. Kesinlikle o tür programlardan uzak durun.
100 lerce Driver Var Yok Efendim Visual Studio Nvidia Physx Hepsini Nasıl Sileceğim Önemli Olanlar Falan Varmış
Birde Format Attığımda Garip Bir Şekilde Kurulu Geliyor Bana Sadece Güncellemek Kalıyor Ama Win 8 De Böyle Birşey Yok

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
100 lerce Driver Var Yok Efendim Visual Studio Nvidia Physx Hepsini Nasıl Sileceğim Önemli Olanlar Falan Varmış
Birde Format Attığımda Garip Bir Şekilde Kurulu Geliyor Bana Sadece Güncellemek Kalıyor Ama Win 8 De Böyle Birşey Yok
İso imajını nereden indirdiniz? Ekran kartı driverlarına göz atın. DDU ile temizleyip elle tekrar kurulum yapın. Driver booster kullanıp bu tür sorunlarla karşılaşan pek çok insan gördüm.

Reaksiyon puanı
304
İso imajını nereden indirdiniz? Ekran kartı driverlarına göz atın. DDU ile temizleyip elle tekrar kurulum yapın. Driver booster kullanıp bu tür sorunlarla karşılaşan pek çok insan gördüm.
Microsoft'un Kendi Sitesinden İndirdim Ekran Kartımı Zaten Elle Güncelliyorum Ve Şuan Güncel...

Reaksiyon puanı
304
Hocam DDU ile Amd Ekran Kartı mı Kaldırdım Şuan Çok Gürültülü Bir Ses Çıkıyor

Reaksiyon puanı
304

Akkara

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,394
Sürücü/Driver bulma ve güncelleme programlardan uzak durun, kurulum sırasında başka bir program kurmaya çalışır, haber vererek veya haber vermeden Web tarayıcı ve regedit alanlarına müdahale edebilir, sisteme ekstradan yük bindirir ve bu da cihaz açılış kapanış süresini etkiler, sistemi yavaşlatır.

Windows 10 sürücüleri otomatikman bulur, yalnız 1803 yapısını yüklemenizi öneririm çünkü diğerlerinden daha kararlı. Ya da bir ay kadar bekleyin çünkü yeni Windows 10 sürümü çıkacak. :)

Şu konuya baktınız mı, bir göz gezdirin.
Windows 10'da performans iyileştirme, gizlilik ve ince ayarlar

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Bende bu sıkıntı olduğunda DDU ile temizler geri yüklerim düzelir. Ama sizde DDU ile silince oldu. Garip...
Şunu doğru yaptınız değil mi?

Reaksiyon puanı
304
Şunu doğru yaptınız değil mi?
Evet Doğru Yaptım Amd Yi Seçtim Kurulum Daha Sonrasında Otomatik Restart

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Şuan durum ne?