Win 10 logosunda takılı kalıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Muto37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Muto37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Elimde böyle bir laptop var uzun zaman kullanılmadı sonra kullanmak için açtım ama bilgisayar çok yavaş çalışıyordu dosyalara bile girmiyordu bende bilgisayarciya götürdüm format attırmak için ama bilgisayarcı bana harddiski bozulmuş format atılmaz harddisk değişmesi lazım dedi bende aldım bilgisayarı geldim eve bende orijinal Windows 10 CD var onunla format attım düzgün herşey oldu ama yine çok yavaştı hiçbir işlem yapilmiyorsu bende herhalde yanlış format attım diye birdaha denedim ama win 10 logosunda takılı kaldı saatlerce açıkta dursa win 10 logosunda kalıyor sorun nedir yardımcı olabilecek varmı
IMG_20200505_174106.jpg

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Öncelikle çok uzun zamandır açmadıysanız , yaklaşık 1 hafta bilgisayar kendine gelmez hardisk değiştirebilirsiniz. Onun dışında bilgisayara Home Basic yükleyiniz , Laptobun arkasında serial key olması lazım.

_emre_emre_

Profesör
Reaksiyon puanı
2,263
benimde toshibam var 8gb ram. toshibalar genelde zamanla hard diski problem çıkarır. bnim harddisktede sorun var ama öyle çok büyük değl. ama sen hdd sorununu çözsn bile o pc win10 kaldırmaz. win7 yükle