arif can bal
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 12
doğru yazdırdığına emin misin, usb 2.0 soketine tak usb diskiWindows 10 format atmak için usb kullanıyorum ama usb yi başa aldıktan ve diger seçenekleri disable yaptıktan sonra format ekranı geliyor windows 10 cıkıyor ama seçenekler gelmiyor takılı kalıyor sebebi nedirEkli dosyayı görüntüle 80782
Neden Legacy kurmaya çalışıyor sunuz? UEFI kurun.Windows 10 format atmak için usb kullanıyorum ama usb yi başa aldıktan ve diger seçenekleri disable yaptıktan sonra format ekranı geliyor windows 10 cıkıyor ama seçenekler gelmiyor takılı kalıyor sebebi nedirEkli dosyayı görüntüle 80782
Hocam bu BIOS mod, bios olunca bilgisayar markasının ikonu çıkıyor bu ikon yerine, siz rufus kullanarak yazdırdıysanız MBR'yi GPT yapın öyle deneyin, bilgisayarınız eski mi?Windows 10 format atmak için usb kullanıyorum ama usb yi başa aldıktan ve diger seçenekleri disable yaptıktan sonra format ekranı geliyor windows 10 cıkıyor ama seçenekler gelmiyor takılı kalıyor sebebi nedirEkli dosyayı görüntüle 80782
Evet anakartim ga p35 ds3l 2003 yapımi diyr biliyorum daha önce format attım ama anlamadım bu sefer neden böyle oldu takıldı kaldı gpt yapmam sorunu cözermiHocam bu BIOS mod, bios olunca bilgisayar markasının ikonu çıkıyor bu ikon yerine, siz rufus kullanarak yazdırdıysanız MBR'yi GPT yapın öyle deneyin, bilgisayarınız eski mi?
GPT Uefi bilgisayarlar içindir, aslında bildiğim kadarıyla UEFI 2006 yılında çıktı, bi şansınızı deneyin, ama büyük ihtimal çalışmazEvet anakartim ga p35 ds3l 2003 yapımi diyr biliyorum daha önce format attım ama anlamadım bu sefer neden böyle oldu takıldı kaldı gpt yapmam sorunu cözermi
UEFI olmasa bile EFI olsada GPT çalışacak. Fakat EFI ise maliyetleri azaltmak amacıyla o dönemlerde EFI olsa bile 32 bittir. Yani hiçbir anlamı yok EFI olmasının.GPT Uefi bilgisayarlar içindir, aslında bildiğim kadarıyla UEFI 2006 yılında çıktı, bi şansınızı deneyin, ama büyük ihtimal çalışmaz
Denemenize gerek yok baktım. Klasik Award BIOS var ya da Award Moduler BIOS. Legacy yani. AwardCore olsa UEFI 2.0 vs. olurdu.Evet anakartim ga p35 ds3l 2003 yapımi diyr biliyorum daha önce format attım ama anlamadım bu sefer neden böyle oldu takıldı kaldı gpt yapmam sorunu cözermi
Kontrol ettim legacy.GPT Uefi bilgisayarlar içindir, aslında bildiğim kadarıyla UEFI 2006 yılında çıktı, bi şansınızı deneyin, ama büyük ihtimal çalışmaz
SGPT Uefi bilgisayarlar içindir, aslında bildiğim kadarıyla UEFI 2006 yılında çıktı, bi şansınızı deneyin, ama büyük ihtimal çalışmaz
Abi birsey sorabilir miyim ben bilgisayarcı degilim öyle kendi capimda evde format atıyorum ama birsey sürekli sinirimi bozuyor bilgisayarı yeniden başlat dedigimde bilgisayar eksiksiz calisiyor sikinti yok ama monitore goruntu gelmiyor monitor kendini uyku moduna alıyor vga ydı dvi yaptim yine ayni monitor degistim sorun degismiyor lütfen yardim eder misinUEFI olmasa bile EFI olsada GPT çalışacak. Fakat EFI ise maliyetleri azaltmak amacıyla o dönemlerde EFI olsa bile 32 bittir. Yani hiçbir anlamı yok EFI olmasının.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Denemenize gerek yok baktım. Klasik Award BIOS var ya da Award Moduler BIOS. Legacy yani. AwardCore olsa UEFI 2.0 vs. olurdu.
Kontrol ettim legacy.
BIOS'unuzu güncelleyin. https://download.gigabyte.com/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-p35-ds3l_f9.exe
O zaman siz kurtarma ekranından komut istemini seçerek setupu açıp oradan kuracaksınız. BIOS Update yapın. Verdiğim linkteki dosyayı indirin ve açın.S
Abi birsey sorabilir miyim ben bilgisayarcı degilim öyle kendi capimda evde format atıyorum ama birsey sürekli sinirimi bozuyor bilgisayarı yeniden başlat dedigimde bilgisayar eksiksiz calisiyor sikinti yok ama monitore goruntu gelmiyor monitor kendini uyku moduna alıyor vga ydı dvi yaptim yine ayni monitor degistim sorun degismiyor lütfen yardim eder misin
Yine aynı hatayı aldım yine fotoğraftaki gibi kalıyor medya aletinden farklı bir bilgisayar icin indir yerine bu bilgisayar icin kur desem olur mu ya anladigim kadariyla bir büyük bir sorun var
Indirdim ve actim ama bana biraz daha detaylı anlatmaniz gerekiyor suanda win 7 kurulu orda indirdim actım dosyayı sonra kapatip actım sonra tekrar denedim sonuç aynı lutfen daha detaylı yazar misıniz ne yapmam gerektiginiO zaman siz kurtarma ekranından komut istemini seçerek setupu açıp oradan kuracaksınız. BIOS Update yapın. Verdiğim linkteki dosyayı indirin ve açın.
Eğer kurulum sorunsuz şekilde kurduysa bilgisayarı yeniden başlatın.Indirdim ve actim ama bana biraz daha detaylı anlatmaniz gerekiyor suanda win 7 kurulu orda indirdim actım dosyayı sonra kapatip actım sonra tekrar denedim sonuç aynı lutfen daha detaylı yazar misıniz ne yapmam gerektigini
Kurulumu sorunsuz şekilde yaptigini nasıl anlayabilirim dosyayı actiktan sonra extrack diyorum herhangi bir ekran gelmiyor ne yapmalıyimEğer kurulum sorunsuz şekilde kurduysa bilgisayarı yeniden başlatın.
64 bit mi Windows kuracaksınız ve kurulu Windows 7 64 bit mi?Indirdim ve actim ama bana biraz daha detaylı anlatmaniz gerekiyor suanda win 7 kurulu orda indirdim actım dosyayı sonra kapatip actım sonra tekrar denedim sonuç aynı lutfen daha detaylı yazar misıniz ne yapmam gerektigini
Masaüstüne bir klasör açın ve ordan oluşturduğunuz klasörü seçin ve extract deyin. Daha sonra içinde ne olduğunu yazın.Kurul
Kurulumu sorunsuz şekilde yaptigini nasıl anlayabilirim dosyayı actiktan sonra extrack diyorum herhangi bir ekran gelmiyor ne yapmalıyim
Size şoyle soyliyim normalde bilgisayrda win 7 64 bit takiki hard diskim vardı ona format atmadım direk eğer sorun flan cikarsa diye farkli bir bilgisayarımdaki win 7 32 yüklu hard diski cikarip suanki bilgisayarıma taktim 8 gb ram var yani 64 bit şart ama suan 32 bit kurulu64 bit mi Windows kuracaksınız ve kurulu Windows 7 64 bit mi?
Autoexec FLASHPI P35DS3L.F9 adlı 3 dosya var biri uygulama sanırimSize şoyle soyliyim normalde bilgisayrda win 7 64 bit takiki hard diskim vardı ona format atmadım direk eğer sorun flan cikarsa diye farkli bir bilgisayarımdaki win 7 32 yüklu hard diski cikarip
64 bit mi Windows kuracaksınız ve kurulu Windows 7 64 bit mi?
Masaüstüne bir klasör açın ve ordan oluşturduğunuz klasörü seçin ve extract deyin. Daha sonra içinde ne olduğunu yazın.
suanki bilgisayarıma taktim 8 gb ram var yani 64 bit şart ama suan 32 bit kurulu
Uygulama olanı açın ve sonucu yazın.Size şoyle soyliyim normalde bilgisayrda win 7 64 bit takiki hard diskim vardı ona format atmadım direk eğer sorun flan cikarsa diye farkli bir bilgisayarımdaki win 7 32 yüklu hard diski cikarip suanki bilgisayarıma taktim 8 gb ram var yani 64 bit şart ama suan 32 bit kurulu
Autoexec FLASHPI P35DS3L.F9 adlı 3 dosya var biri uygulama sanırim
Calışmayı durdurdu hatası aldım sanırım en basından beri yanlis yapıyor musum kusura bakmayin birde benim anakartim rev2.0 versiyonu o yüzden hata almis olabilir miyimUygulama olanı açın ve sonucu yazın.
Belki. Revizyonunuza göre internetten bulun. Birde öyle deneyin.Calışmayı durdurdu hatası aldım sanırım en basından beri yanlis yapıyor musum kusura bakmayin birde benim anakartim rev2.0 versiyonu o yüzden hata almis olabilir miyim
Olmadı yine calismayi durdurduBelki. Revizyonunuza göre internetten bulun. Birde öyle deneyin.
Uefı 2006'da çıktı ama benim 2009'lu hp laptopta (ölü ama zamanı gelir de bir HDD/SSD alıp diriltirim) yok uefıGPT Uefi bilgisayarlar içindir, aslında bildiğim kadarıyla UEFI 2006 yılında çıktı, bi şansınızı deneyin, ama büyük ihtimal çalışmaz
Benim kuzenim ve arkadaşımın da laptobu 2009. Ancak onlarda UEFI var. Fakat Windows kurulumlarında BSOD veriyor. 2'side 1.nesil İntel Core İ5'li.Uefı 2006'da çıkta ama benim 2009'lu hp laptopta (ölü ama zamanı gelir de bir HDD/SSD alıp diriltirim) yok uefı![]()
Ben 8.1 kurarken de gıgabyte logosu çıktı ama hdd mbr diye legacy kurdu. (Usb Fat32)Hocam bu BIOS mod, bios olunca bilgisayar markasının ikonu çıkıyor bu ikon yerine, siz rufus kullanarak yazdırdıysanız MBR'yi GPT yapın öyle deneyin, bilgisayarınız eski mi?
Demek ki UEFI olarak açmamışsınız. POST Splash resmi olmalı dediğiniz. Çünkü böyle bir şeyin olması mümkün değil. GPT yapmak zorunlu UEFI olarak boot edince. Diretiyor Windows.Ben 8.1 kurarken de gıgabyte logosu çıktı ama hdd mbr diye legacy kurdu. (Usb Fat32)
Kurarken çıktı şimdi açılırken Windows logosu çıkıyor.Demek ki UEFI olarak açmamışsınız. POST Splash resmi olmalı dediğiniz. Çünkü böyle bir şeyin olması mümkün değil. GPT yapmak zorunlu UEFI olarak boot edince. Diretiyor Windows.
Benim soruna bir tavsiyeniz var mıDemek ki UEFI olarak açmamışsınız. POST Splash resmi olmalı dediğiniz. Çünkü böyle bir şeyin olması mümkün değil. GPT yapmak zorunlu UEFI olarak boot edince. Diretiyor Windows.