Ponçikolatte
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Dün akşam kazasız belasız win 11 e geçtim fakat eğer ürün anahtarı dolarsa win 10 crackleme dosyası işe yaramı. (Bi tanıdğımız vermişti)
Forumumuzda korsana destek yok. Ban!Evet, 10X tabanlı olduğu için çalışır.
Dün akşam kazasız belasız win 11 e geçtim fakat eğer ürün anahtarı dolarsa win 10 crackleme dosyası işe yaramı. (Bi tanıdğımız vermişti)
100 Tl verip lisans alman daha iyi olacaktır.
Site güvenilir kendim lisans almışım.
![]()
Windows 11 Pro Retail Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Windows 11 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 11 Pro Retail ürün etkinleştirme anahtarı. Win 11 Pro Lisans Key. Güvenli Ödeme - Anında Teslimat.www.saglamlisans.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Forumumuzda korsana destek yok. Ban!
ssjhdhdhsj
Yazdım google da çıkmadı. Sağlam key diyom aga. Kısa süreli yada 100 -150 pc için de değil.Oluyor dostum çalışıyor.
100 lira mıO satılan keyler hep google'da sağda solda dolaşıyor zaten millete parayla satıyorlar. Aldığın keyi kopyala google'a yaz bakalım çıkıyor mu çıkmıyor mu. Tamam korsana destek yok eyw da kaç kişi orijinal kullanıyor?
Parayla aldığın keyler tek kullanımlık oluyor. Tek bilgisayarda sınırsız kullanabiliyorsun. İnternette gezen keyler çalışmıyor.100 lira mıO satılan keyler hep google'da sağda solda dolaşıyor zaten millete parayla satıyorlar. Aldığın keyi kopyala google'a yaz bakalım çıkıyor mu çıkmıyor mu. Tamam korsana destek yok eyw da kaç kişi orijinal kullanıyor?
Adamlar Retail orijinal key satıyor harbi.Parayla aldığın keyler tek kullanımlık oluyor. Tek bilgisayarda sınırsız kullanabiliyorsun. İnternette gezen keyler çalışmıyor.
Ayrıca ben de orijinal kullanıyorum , korsan yazılım kullanıp bilgisayarımı zombi bilgisayar olarak kullanmalarını istemiyorum![]()
Korsan içerik kullanımını tavsiye etmiyoruz. Ayrıca forum kuralımız oldukça açık ve net.Dün akşam kazasız belasız win 11 e geçtim fakat eğer ürün anahtarı dolarsa win 10 crackleme dosyası işe yaramı. (Bi tanıdğımız vermişti)