Soru Win 10 crackleme Win 11 de Çalışır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ponçikolatte

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dün akşam kazasız belasız win 11 e geçtim fakat eğer ürün anahtarı dolarsa win 10 crackleme dosyası işe yaramı. (Bi tanıdğımız vermişti)

walledia

Profesör
Reaksiyon puanı
6,928
Evet, 10X tabanlı olduğu için çalışır.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
100 Tl verip lisans alman daha iyi olacaktır.

Site güvenilir kendim lisans almışım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet, 10X tabanlı olduğu için çalışır.
Forumumuzda korsana destek yok. Ban!

:D ssjhdhdhsj

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,818
Dün akşam kazasız belasız win 11 e geçtim fakat eğer ürün anahtarı dolarsa win 10 crackleme dosyası işe yaramı. (Bi tanıdğımız vermişti)

Oluyor dostum çalışıyor.

100 Tl verip lisans alman daha iyi olacaktır.

Site güvenilir kendim lisans almışım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Forumumuzda korsana destek yok. Ban!

:D ssjhdhdhsj

100 lira mı :) O satılan keyler hep google'da sağda solda dolaşıyor zaten millete parayla satıyorlar. Aldığın keyi kopyala google'a yaz bakalım çıkıyor mu çıkmıyor mu. Tamam korsana destek yok eyw da kaç kişi orijinal kullanıyor?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Oluyor dostum çalışıyor.

100 lira mı :) O satılan keyler hep google'da sağda solda dolaşıyor zaten millete parayla satıyorlar. Aldığın keyi kopyala google'a yaz bakalım çıkıyor mu çıkmıyor mu. Tamam korsana destek yok eyw da kaç kişi orijinal kullanıyor?
Yazdım google da çıkmadı. Sağlam key diyom aga. Kısa süreli yada 100 -150 pc için de değil.

Reaksiyon puanı
8,191
Parayla aldığın keyler tek kullanımlık oluyor. Tek bilgisayarda sınırsız kullanabiliyorsun. İnternette gezen keyler çalışmıyor.

Ayrıca ben de orijinal kullanıyorum , korsan yazılım kullanıp bilgisayarımı zombi bilgisayar olarak kullanmalarını istemiyorum :)

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Parayla aldığın keyler tek kullanımlık oluyor. Tek bilgisayarda sınırsız kullanabiliyorsun. İnternette gezen keyler çalışmıyor.

Ayrıca ben de orijinal kullanıyorum , korsan yazılım kullanıp bilgisayarımı zombi bilgisayar olarak kullanmalarını istemiyorum :)
Adamlar Retail orijinal key satıyor harbi.
İlk bende yukarıdaki arkadaş gibi düşünüyordum.

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,785
Korsan içerik kullanımını tavsiye etmiyoruz. Ayrıca forum kuralımız oldukça açık ve net.

12. Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi,sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Forumda korsan yazılım,oyun vb. hakkındaki teknik sorunlar hakkında yardım istemek yasaktır. Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır. Online oyunlarda ban hakkında çözüm, rehber vb. konular açmak, bu tür sorunlar hakkında yöntem vb. gibi bilgiler vererek yardım etmek yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...