Wimbledon’dan Elenen Medvedev, Hakeme Bozuk Para Attı!

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Wimbledon'da 5 numaralı seribaşı ve Fransa Açık finalisti Stanislas Wawrinka'yı ilk turda eleyerek dikkatleri üzerine çeken 21 yaşındaki Daniil Medvedev bir kez daha tenisseverleri şoke etti. Ancak bu kez olumsuz bir şekilde.

Teniste sezonun üçüncü Grand Slam'i olan Wimbledon’da Belçikalı raket Ruben Bemelmans’a 5 set sonucu elenen Medvedev, yenilginin ardından baş hakemin olduğu yere cüzdanından çıkardığı bozuk paraları fırlattı. Genç Rus raket karşılaşma sonrası bu hareketi nedeniyle özür dilerken hakemin art niyetli olduğunu ima etmediğini belirtti.

Ancak Medvedev aynı karşılaşmada (5’inci setin ortasında) kararlardan memnun olmadığını söyleyerek maç gözlemcisinden Portekizli hakem Mariana Alves’i değiştirmesini talep etmişti.


Turnuva yetkilileri Medvedev’in alacağı ceza hakkındaki kararını henüz vermedi. Medvedev ise maçın sonunda şunları söyledi:

“Sonuç yüzünden hayal kırıklığı yaşıyordum. Maç benim için iyi gitmedi. Anın heyecanı içinde, kötü bir şey yaptım. Bunun için özür dilerim”.

Wimbledon’dan elenen Medvedev, hakeme bozuk para attı
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
isabet etmiş mi? kan akmış mı? ciddi yaralanmaya neden olabilirdi...
 
Üst