Wii U'nun Çıkış Tarihi Açıklandı

YAREM

Asistan
Katılım
1 Temmuz 2009
Mesajlar
255
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Kesinlikle almayacağım belli.Nintendo wii konsol aldık elimizde kaldı.Son 1 senedir oyun bile çıkmıyor.Çıkanlarda 10 yaş altı oyunlar.Xbox ve Ps3 den şaşmamak lazım.E3 fuarında ne Wii nede Wii u ya ait oyun bile tanıtılmıyor.
 

alirizak

Asistan
Katılım
6 Mart 2006
Mesajlar
287
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Nintendo putunu yemiş. Kendisinin başlattığı standart oyun kontroller larını çöpe attıracak tasarımını geliştireceğine; klasik oyun kontroler ına yönelmiş.
Xbox bence kesinle bu alanda aldı başını gidiyor. Mevcut kinect sistemini geliştirebilirlerse Windows'tan sonra ikinci devrimini yaşarlar; her eve girerler.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
sistem güzel ama nitendo nun klasik maceraları. gelgelelim nintendo 3ds e klasmanında bir ilk 3d video verebilen taşanabilir bi konsol. japonyada yığınla satılmıştı toplasan 15-20 tane oyunu war. bu konsol içinde geçerli olucaktır bence. tanıtımdan anladığım kadaryla şu aralar girdiğimiz ileri teknoloji yıllarında bu tarz bi cihaz iyi gider tabi havzunuzun başında bir dev ekranınız varsa... :) herneyse eğer nintendo bana en az 200 oyun garantisi verirse tabiki alırım(pokemona kadar kurtarırda mario vb. olmasin :) ...
 
Üst