Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben lol oynuyorum ping 20 iken 1000 ve ya daha üstü ping oluyor bu yüzden wifi sinyal artırıcı alsam ping azalırmı bide 60 tl ye tavsiyeniz varmı sinyal artırıcı için
Oyuna kablosuz olarak bağlanıyorum. Arada sinyal yükseltici var ve sonuçları yazıyorum.
Kablosuz ve Kablosuz Güçlendirici olunca:
24 Mb internet hızım 15 olarak geliyor. Ping ortalama 10-100 arası değişebiliyor.
Kablolu direk modemden alınca:
22 Mb Ping 5-60 arasında oluyor.
Airties marka modem ve sinyal güçlendirici var. Bilgisayarımda Asus Pce-N10 kablosuz kartı kullanıyorum. Anlık olarak hemen test ettim. CSGO girdim ve değerler aynen şöyle 24 Mbps olmasına gereken hızım 15 Mbps - 130Ping ile oynayamaya çalışıyordum. 2. raunt sonunda 460 civarını görünce kapattım.
Hemen anlık olarak denemek için oyuna girdim. Hızım kablolu bağlanınca tam olarak bütün hızı alabiliyorum ve Ping olabildiğince az... Ama kablosuz ve sinyal güçlendirici ile gerçekten oyun oynamak zulüm olabiliyor.