Wifi Çekmiyor Nasıl Çekim Alanını Uzatabilirim?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TsamV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar,

Wifi hiç çekmiyor ismini dahi görmüyor, kablo yardımıyla bu wifi uzatılabilir mi? Bunu yapan bir donanım parçası var mı?

onenineone

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Hangi marka model modem kullanıyorsunuz.

Aynı dertten muzdaribim.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Wifi hic cekmiyor derken..

Modemin wifi ozelligi kapali olabilir.. Bende modemin arkasinda wifi acip kapama dugmesi var sende de vardir oyle cozebilirsin..

Ha wifi acik alani dar diyorsan 50 liralik wifi yansiticilar var onlar wifi cekim alanini genisletir...

Ama sorunu tam yazarsan yardimci oluruz..

TsamV

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hangi marka model modem kullanıyorsunuz.

Aynı dertten muzdaribim.

Wifi hic cekmiyor derken..

Modemin wifi ozelligi kapali olabilir.. Bende modemin arkasinda wifi acip kapama dugmesi var sende de vardir oyle cozebilirsin..

Ha wifi acik alani dar diyorsan 50 liralik wifi yansiticilar var onlar wifi cekim alanini genisletir...

Ama sorunu tam yazarsan yardimci oluruz..

Modemde sorun yok aslında olay şu modemin çekim alanı bellide ben bu sınırı genişletmek istiyorum bu modemi çekim alanını genişletmek için bir kablolu donanım aracı var mıdır örneğin bir dairenin kablosuz interneti var diğer daire de çekmiyor kablo kullanarak bu çekim alanını diğer daireye taşıyabilir miyiz?

Yani kablolu internet çekersen sadece tek pc yararlanır ama herhangi bir araçla bu kablosuz internetin nasıl diğer dairenin çekmesi için uzatılır böyle bir imkan var mı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

MlRrP1.png

bilmem resimle anlatabildim mi ama özet kablosuzu interneti çekmeyen tarafa uzatmak.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Anten yerine çatal montala öyle yapıyorlardı

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Bunu Access Point özellikli bir router , modem ile yapabilirsiniz.

devereci08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aşağı linkteki alet tam olarak senin için. 4 değişik fonksiyonu var ben sana Türkçelerini söyleyeyim.
1. kablolu gelen interneti kablosuz olarak kullanma.
2.kablosuz gelen interneti kabloluya çevirme
3.kablosuz interneti yine kablosuz olarak dağıtarak alanı genişletme(%70 verimli)
4. multi ssid mod.(tam olarak ne yaptığını anlayamadım)
senin işini kesin olarak görecek 1 ve 3.seçenekteki özellikleridir.ben 1 sene önce 60 liraya almıştım .
burada